38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

1.500.000 de euro pentru înlocuitorul lui Albion Rrahmani, la Rapid!

Dan Șucu e gata să îl vândă pe vârful kosovar, dar a găsit și atacantul care poate fi înlocuitorul lui Albion Rrahmani!

Înlocuitorul lui Albion Rrahmani la Rapid ar putea costa 1,5 milioane de euro. Giuleștenii vor să-l dea pe kosovar și sunt pregătiți să aducă pe altcineva în loc. Jucătorul care l-ar înlocui pe Rrahmani e dorit și de FCSB.

Louis Munteanu, înlocuitorul lui Albion Rrahmani

Louis Munteanu ar putea veni în locul lui Rrahmani la Rapid. Asta s-ar întâmpla daca giuleștenii l-ar vinde pe internaționalul din Kosovo. Victor Angelescu este de părere că sunt șanse de 80% ca Albion Rrahmani să plece de la Rapid. 

În proporție de 75-80%, Rrahmani va pleca. Trebuie să ne pregătim pentru acest scenariu. Ni-l dorim pe Louis Munteanu, vrem să îl aducem. Nu suntem într-o negociere avansată, nici noi, nici cealaltă echipă. Fiorentina mai are o etapă de campionat și finala Conference League, apoi vom discuta.

Venirea lui Louis Munteanu depinde de plecarea lui Rrahmani, ținând cont că există un interes major pentru el”, a spus Victor Angelescu, potrivit digisport.

Munteanu face 1,5 milioane

Louis Munteanu, fotbalist care a jucat la Farul în ultimele două sezoane, a fost mprumutat de Fiorentina. Acolo mai are un an de contract. Gigi Becali a fost primul finanțator care a demarat negocierile pentru transferul luiMunteanu.

Fiorentina a cerut 1.5 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece pe atacant. Rapid a intrat pe fir, dar exhipele din Europa ar putea fi de asemenea cu ochii pe român.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles