fbpx

Ofertă de 1 milion de euro pentru transferul lui Andrei Chindriș!

Cluburile au negociat, dar decizia este a celui mai curtat fundaș central din Liga 1: „Contează și ce spune copilul

Andrei Chindriș este unul dintre cel mai promițători apărători din campionatul românesc. Fundașul central este o variantă pentru regula U21 și multe cluburi din prima ligă l-ar vrea în lot. FCSB a pus deja ochii pe el, dar Gigi Becali are concurență serioasă de la o echipă de top din Europa.

FC Valencia a înaintat o ofertă pentru Chindriș, dar suma pe care spaniolii au oferit-o nu a fost pe placul conducerii de la FC Botoșani. Potrivit prosport.ro, clubul din La Liga ar fi fost dispus să plătească 150.000 de euro acum, iar ați 850.000 de euro în vara anului 2021, toate acestea dacă fundașul se va impune în La Liga.

Cu toate astea, Valeriu Iftime este de părere că o echipă de nivelul Valenciei și-ar permite să ofere mult mai mult pentru un tânăr cu potențialul lui Chindriș: „Cota lui Chindriș e un milion de euro. Am avut o ofertă cu o clauză de cumpărare de un milion de euro, la anul, dar am refuzat. De la o echipă mare din Spania, asta e culmea! O echipă cam de nivelul Valenciei, prin zona asta. Contează și ce spune copilul. Până acum toți plecau ca săgețile, Chindriș nu. El zice că se simte bine aici, că mai poate crește”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit prosport.ro.

foto: fanatik.ro

În 3 minute poți să vezi și: Campionatul celor mai iubite echipe din România!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0