FOTO! 10 august, o nouă revoluție. Diaspora se întoarce acasă!

Românii din străinătate se întorc pe meleagurile lor. Cu mic, cu mare au plecat la drum spre România pentru a fi prezenți la protestul de pe 10 august!

Totul a pornit de la un mesaj de chemare la protest care a circulat pe toate rețelele de socializare. Românii s-au organizat și au anunțat evenimentul “Pe 10 august toata Romania vine la Bucuresti! Jos Guvernul”. Pe paginile de socializare se anunță că :românii din Diaspora vin acasă pentru că s-au saturat sa fie luați peste picior de către un grup de neocomuniști și penali care conduc țara. Venim să luptăm împotriva corupției și pentru stat de drept, lucru care se întâmplă de peste un an și jumătate, fără întrerupere, de când au început protestele în România. Luptăm pentru ca democrația să rămână în România. Nu vom lăsa ca în țara noastră să câștige nedreptatea, hoția și incompetența. Împreună vom reuși această luptă pentru binele României pentru că mulți dintre noi vrem să ne întoarcem acasă pentru că dorul de persoanele dragi este foarte mare. 

România nu este o țară a corupților, a incompetenței sau a infractorilor”

Protestul diasporei începe din vamă. Românii au luat cu asalt intrarea în Vama Nădlac unde au așteptat peste două ore, coada de mașini depășind 10 km. Aceștia spun că sunt la fel de mulți pe câți se așteaptă la protest. Coloanele de mașini au încins Facebook-ul. Autostrăzile europene sunt pline de românii care au luat drumul spre casă. De altfel, imaginile publicate pe site-urile de socializare îi arată pe conaționali fluturând steagul țării.

Câteva imagini din Portul Dover, Marea Britanie, unde s-au fotografiat cei care au plecat împreună din Anglia, marți dimineață :

Opoziția se face că nu-l aude pe „rezistentul” care vrea să ucidă pe 10 august! https://bit.ly/2vrQQCQ

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *