Oltenii fac loc pentru mutările din vară! 10 pleacă și 3 vin!

Alb-albaștrii taie răul de la rădăcină! Papură se desparte de 10 fotbaliști și cel puțin 3 jucători i se vor alătura din vară!

Dacă se hotărau să dea afară și un portar, oltenii scăpau de o echipă întreagă. Ivan Martic, Isaac Donkor, Răzvan Popa, Florin Gardoș, Radoslav Dimitrov – Ovidiu Bic, Matteo Fedele – Meza Colli, Andrei Cristea și Nuno Rocha. Ei sunt cei 10 fotbaliști de care Universitatea Craiova se va despărți la vară, potrivit prosport.ro.

Ivan Martic și Dimitrov vor face loc pentru poziția U21, cea care i-a necăjit pe olteni. În locul lor, cel mai probabil, se vor întoarce la echipă Ştefan Vlădoiu şi Florin Borţa. După ce scapă de fundașii laterali, urmează centrul defensivei. Donkor și Popa sunt percepuți drept gafeuri, iar Gardoș nu va accepta postura de rezervă a lui Kelic. Mijlocul terenului este cel ce nu va avea pierderi prea însemnate. Ovidiu Bic este un jucător foarte bun, pentru liga a treia, acolo unde este un lider pentru puștii Craiovei, iar Matteo Fedele nu este tocmai potrivit pentru stilul alb-albaștrilor, iar împrumutul lui nu va fi prelungit. Ofensiva își va lua adio de la 3 jucători și va pierde un fotbalist, pe Andrei Cristea, care nu s-a integrat în Bănie, dar nici șanse prea mari nu a primit. Veteranul din atacul juveților a evoluat mai mult în echipele improvizate de Mangia sau Papură. Rocha și Colli au mers deja sub comanda lui Bon, la echipa secundă.

Viitorul Craiovei, bătut măr de Viitorul lui Hagi!

Surpriza sezonului viitor poate fi Mihai Roman, cel ce se va întoarce la Craiova. Acesta nu a rupt plasele adversarilor la Botoșani ,dar a dat mai mult randament decât Carlos Fortes. Este adevărat, în play-out.

Mihai Rotaru, Marcel Popescu, Sorin Cârțu, Gică Craioveanu și Corneliu Papură au un obiectiv clar: TITLUL. Toți vor pune umărul la formarea celei mai competitive echipe, ceea ce înseamnă că au nevoie de cel puțin 7 transferuri pe bani. În cazul în care patronul Craiovei va decide că este timpul să mai vândă câte ceva, iar Bancu și Mateiu vor pleca, atunci vor avea nevoie de 9 jucători și de 3-4 luni pentru omogenizare.

În 3 minute poți să citești și: Cele două scenarii prin care Craiova poate prinde Europa!

Ultra all ofensiv: un gol în 360 de minute!

 #Împreună cu Mangia, Mitriță, Gustavo și Băluță!

 Lecția de la Cluj: cum se sărbătorește titlul de campioană!

 5+1 de la FC Porto! Craiova poate da lovitura ultimului deceniu!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *