37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

10 milioane de euro pentru transferuri, la o echipă din SuperLiga României!

Patronul clubului vrea neapărat să câștige titlul în SuperLiga României și e gata să investească 10 milioane de euro în transferuri!

Rapid va investi până la aproape 10 milioane de euro în transferuri pentru a se impune și a câștiga titlul în SuperLiga României. Giuleștenii au stat foarte slab în play-off. Șefii clubului au de gând să încerce mai mult sezonul urmator.

Rapid, echipa care bagă 10 milioane euro în transferuri

Dan Şucu este dispus să investească serios în sezonul care urmează să înceapă pentru a aduce titlul mult aşteptat în Giuleşti. Finanțatorul scoate din buzunar o sumă importantă pentru viitoare mutări la Rapid.

Potrivit site-ului 1923.ro, Dan Şucu va cheltui sume impresionante de bani în vara acestui an. Patronul investește pentru a întări lotul Rapidului. Zece milioane de euro ar băga omul de afaceri în transferuri înaintea noului sezon pentru ca giuleştenii să triumfe în Liga 1.

Play-off dezastru

Rapidiștii au avut un parcurs dezastruos în play-off-ul Superligii. Rapid s-a clasat ultima la finalul celor zece etape. Dezamăgirea a fost cu atât mai mare cu cât finanţatorii giuleşteni visau chiar la titlu la finalul sezonului regulat. La acel moment, echipa din Giulești a umilit-o pe FCSB, scor 4-0.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles