Craiova, un Bals in devenire! 10 minute de la Liceul Henri Coanda până pe Calea București!

Autoritățile locale au renunțat la semaforul de la ieșirea de pe strada Henri Coanda. Prima consecință: parcurgi 800 de metri în mai bine de 10 minute. Când e zi liberă!

 

Specialiștii în fluidizarea traficului au dezactivat semaforul de la ieșirea de pe strada Henri Coandă, înlocuindu-l cu indicatorul Stop. Drept urmare s-a produs și primul accident în zonă. Despre el puteți citi aici!

 

Noi i-am găsit circumstanțe atenuante vinovatului din accident. Probabil omul a fost un car de nervi după ce a parcurs 800 de metri în 10-15 minute, numai în viteza întâi și mai mereu cu piciorul pe frână. Probabil, când să ia curba pentru a intra pe Calea București a fost talonat și împins de la spate de claxoanele șoferilor olteni nerăbdători. Și d-asta a comis-o.

 

Am făcut și noi un experiment: în cât timp am parcurs distanța Liceul Henri Coandă – Calea București. Și ne-a dat 10 minute și 25 de secunde. Însă, trebuie avut în vedere faptul că am mers vineri, zi fără școală. Când e școală, e nebunie absolută: se dă în dublaj. Aveți video mai jos – nu e unul spectaculos, ci menit să arate durata în care, după măsura inteligentă de sistematizare și fluidizare a traficului, am ajuns să nu mai ieșim din cartierul Valea Roșie.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *