fbpx

10 motive pentru care a doua dragoste este mult mai bună decât prima

Câteva motive pentru care a doua dragoste este mult mai importantă decât prima!

Când ești tânăr și îndrăgostit, simți că persoana de alături îți este predestinată și că vei rămâne mereu cu ea. Cu toate astea, de multe ori acest lucru nu este real, pentru că viața poate găsi o modalitate de a destrăma orice relație. Când se întâmplă acest lucru, s-ar putea să simțiți că nu veți mai găsi fericirea niciodată – dar asigurați-vă că nu este cazul! De fapt, a doua dragoste ar putea fi chiar mai bună decât prima.

Uite de ce :

  • Primul lucru care te va învăța să iubești din nou, este că poți să-ți găsești dragostea odată ce ai pierdut-o. Oamenii de multe ori simt că există doar o singură persoană pentru ei, iar revenirea în lume este un pas extrem de pozitiv.
  • Acest lucru merge împreună cu primul punct, deoarece dragostea vă poate orbi la faptul că există alți oameni acolo în lume. Când prima dvs. relație cu cineva pe care o iubiți se termină, se poate simți ca și cum nu este nimeni altcineva pe care doriți să-l iubiți – îndrăgostiți-vă pentru a doua oară!
  • A te îndrăgosti din nou poate fi cel mai bun mod de a repara o inimă zdrobită. Am auzit cu toții despre puterea vindecătoare a dragostei și este adevărat în acest caz. Cel mai bun caz pentru a obține peste heartbreak este de a dovedi pentru tine că există altcineva acolo pentru tine.
  • Când sunteți îndrăgostiți pentru prima dată, este posibil să nu fiți pregătiți pentru anumite părți ale relațiilor. Relațiile sunt dificile, iar a doua oară vei fi mai bine pregătit atunci când lucrurile vor deveni grele între voi.
  • Contrar a ceea ce unii oameni par să creadă, a doua dvs. dragoste poate fi la fel de pasionată ca prima. De multe ori, deoarece știți ce faceți, a doua dvs. dragoste poate fi mult mai intensă decât prima iubire.
  • Să crezi în dragoste este primul pas în găsirea ei și odată ce te-ai îndrăgostit înainte de a putea știi mai bine când e adevărată. Această încredere în găsirea ei vă va lăsa să fiți mai fericiți și vă veți lăsa să urmăriți ceva în care nu ați crezut mai înainte.
  • În mod similar, credința de a ști că există dragoste vă va permite să lăsați pe altcineva înăuntru, în suflet. În loc să vă fie frică să vă apropiați de cineva, experiențele voastre anterioare în dragoste ar fi trebuit să vă fi învățat cât de bine poate să fie când vă apropiați de cineva.
  • Dacă ați avut o relație înainte, ați putea ști că nu este întotdeauna perfectă. Ele pot fi dificile, dar ar trebui să știți că lucrurile se îmbunătățesc de cele mai multe ori și că uneori trebuie să lucrați la relația voastră.
  • Puterea voastra emotională este ca un mușchi, cu cât lucrați mai mult la simțirea emoției, cu atât mai bine ajungeți la înțelegerea ei. Această maturitate emoțională este cheia unei relații minunate, astfel încât experiența să vă ajute data viitoare.
  • Acest punct este o combinație între toate cele anterioare. Toți acești factori vor duce la o relație mai bună data viitoare când veți intra într-una și pe măsură ce deveniți mai maturi și mai experimentați, veți fi mai bine pregătiți pentru modul în care vă puteți face dragostea să meargă la distanță.

Ce te caracterizează în funcție de zodie! https://bit.ly/2u191xZ

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0