fbpx

10 tipuri de bărbați care nu se vor căsători niciodată cu tine

Dacă vrei să ai o relație de lungă durată, uite câteva tipuri de bărbați pe care trebuie să-i eviți! N-au gânduri serioase și nici planuri de viitor!

Căsătoria este un lucru extrem de important în viața fiecăruia. V-ați luat vreodată timp să vă gândiți că există de fapt niște băieți care nu se vor căsători vreodată? V-ați gândit vreodată că există o categorie specială de tipi pe care trebuie doar să o eviti? Tipii ăștia nu sunt buni pentru tine. Dacă vei intra într-o relație cu ei, această relație va deveni o bătaie de cap. Dacă toate aceste lucruri ți-au trecut prin minte, atunci nu ești singură. Există o mulțime de femei care trec prin aceeși situație.

Mai jos sunt câteva tipuri de bărbați care nu se vor căsători niciodată cu tine. Încetează să-i mai bagi în seamă!

  1. Există o mulțime de tipi care sunt cu tine doar pentru a trece timpul. Nu te doresc cu adevărat. Nu este atașat emoțional de tine. Tipul ăsta se va gândi mereu la fosta și n-are rost să încerci ceva cu el. N-o să meargă.
  2. Un om care se află întotdeauna în căutarea unei variante bune a ta este, de asemenea, un fel de tip pe care ar trebui să-l păstrați. Cum poate un astfel de tip să fie sincer cu tine? Dacă el este atât de serios în privința ta sau te iubește cu toată inima, atunci de ce ar arăta ca vrea o versiune mai bună a ta?

  3. Un tip care spune un astfel de lucru, și anume că nu-i pregătit încă, nu poate fi niciodată omul viselor tale. Un bărbat care este cu tine de atâta vreme. Un bărbat care se apropie atât de mult de tine în cel mai scurt timp. Și după toate acestea, în timp ce el începe brusc să spună că nu este pregătit să ia relația la următorul nivel. Tipul ăsta nu poate fi serios cu tine vreodată. Deschide-ți ochii și realizează-ți valoarea.

  4. Dacă vă place un tip care are vârsta de 40 de ani și încă nu are un mod adecvat de a câștiga bani, tipul ăsta nu poate fi tipul potrivit pentru tine. Are o vârstă atât de matură și nu-și poate plăti facturile. Cum te poti casatori cu un astfel de om? Omul ăsta nu va putea niciodată să te țină fericită. El nu va fi capabil să-ți îndeplinească nevoile și te va ține întotdeauna într-o anumită situație.
  5. Tipul care are 50 de ani și încă nu s-a căsătorit. Întrebându-se că de ce e încă unic, el va răspunde întotdeauna că este gata, dar nu poate pentru că nu a găsit pe cel pe care îl așteaptă. Femeia viselor lui. Când îl vei întreba despre viitorul tău cu el? Ce te-a făcut atât de special încât se va căsători cu tine și crede-mă că nu va putea răspunde la întrebarea ta.
  6. Tipul care iubește copiii. Tipul ăsta nu este ușor de abordat. Inițial, îl veți găsi fermecător pentru că veți observa cât de dedicat este față de copii. Veți simți cât de mult este dedicat acestui tip de copii altor copii și cât de mult îi va ține pe copiii dumneavoastră fericiți în viitor. Dar după un timp, îți vei da seama că nu e preocupat de tine. Îi pasă de copii și nu-i pasă de el. Vei aștepta mereu puțin timp în viața lui. Deci, un astfel de om nu te va prețui.
  7. Persoana care nu este serioasă în ceea ce te privește, nu te va merita. Când iubesti o persoană, vrei să ajungi la pasul următor. Dar acest tip de persoană nu va putea niciodată să ia această relație la un nivel superior. Tipul ăsta nu ar fi serios pentru tine. Și cum un tip de genul ăsta te poate ține fericita? Cum poate acea persoană să vă facă viața frumoasă?
  8. Persoana care crede că ești cu el doar pentru bani. Tipul care are aceste gânduri în mintea lui nu se va căsători niciodată. Deoarece el va simți doar că vrei să fii cu el, ca să-ți poți cheltui banii. El nu va simți că îl iubești sau vrei să trăiești cu el. El are o mentalitate care se învârte în jurul valorii de bani numai și astfel el te va considera în același radar, de asemenea. Deci, păstrați-vă la distanță de acel tip, deoarece el nu se va căsători în viitorul apropiat.
  9. O persoană centrata pe sine nu poate niciodată să faca pe cineva fericit. Un tip care se îndrăgostește de el însuși nu te poate face niciodată fericit. Păstrați întotdeauna o persoană apropiată de dvs., care vă va ține la maximă prioritate. Deci, o persoană care se concentrează pe sine nu te va face fericit în viitor. Tipul ăsta nu se va căsători niciodată.
  10. Tipul care se intalneste cu mai multe fete in acelasi timp. Tipul care se vede cu alte femei nu te poate găsi suficient pentru el. El nu va rămâne niciodată la tine. Va ține mereu un ochi asupra altor femei. Deci, gândește-te de trei ori înainte de a te angaja la un astfel de tip si relatie.  Doar gândește-te cum te va iubi când nu se va lipi doar de tine. Și tipul ăsta nu se va căsători cu tine.

Zodii care împreună fac un cuplu perfect. Vezi dacă ești norocosul https://bit.ly/2L61skS

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0