10 tipuri de femei cu care nu trebuie sa te insori. A sasea categorie te ruineaza, e dovedit stiintific

In societatea moderna ai de unde alege daca ai decis sa-ti pui saiba pe deget. Dar e destul de dificil sa descoperi cu ce personalitate te potrivesti perfect. Mama si cei mai buni prieteni categoric nu vor fi de acord cu nimeni, ca-si pierd pozitia privilegiata. Noi, pe baze stiintifice, iti spunem clar pe cine nu trebuie sa iei de nevasta nici in ruptul capului.

 

1 Feminista

Sti ca barbatii sunt de vina pentru orice? Ei bine, iti place sau nu, faci parte din categoria masculina. Asa ca abandoneaza misiunea cand ai in fata o feminista convinsa.

2 Egoista

Daca trebuie sa iti dam explicatii de ce nu trebuie sa te insori cu o egoista probabil ca nu trebuie sa te insori vreodata. In veci!

3 Petrecareata

Mai devreme sau mai tarziu, toti vom ajunge la varsta la care petrecerile nu mai sunt de noi. Drept urmare, ce te vei face atunci cu ea?

4 Barfitoarea

Va face o drama din orice, o va impartasi cu oricine. Vei deveni o carte deschisa inclusiv pentru baba de la etajul trei.

5 Materialista

Nu vorbim aici despre Madonna, macar ea a gasit calea sa-si faca trei hectare de dolari.

6 Singuratica

Daca se teme sa faca pasul, atunci nu-l fa tu. Nu are nicio idée unde va merge, asa ca te va duce si pe tine spre nicaieri. Te asteapta o viata plata.

7 Rispitoarea Barbie

Habar nu are ce e aia munca. Nu va face asta vreodata pentru a-si atinge scopurile. Asa ca taie repede din viitoarele pierderi.

8 Tipa care flirteaza

Mai ales daca esti un tip gelos. Daca nu te deranjeaza sa imparti, atunci mai bine fa-o in scopuri caritabile, imparte bani. Nu are sens sa ajungi sa iti imparti viitoarea nevasta.

9 Dispretuitoarea

Daca nu poate sa vorbeasca cu o alta fiinta umana, probabil ca nici ea nu e o fiinta umana. E deasupra tuturor. Probabil ca este o extraterestra. Si nu te poti marita cu una, e ilegal.

10 Pitipoanca

O recunosti usor, dupa selfie-urile din oglinda. E preocupata doar de ea, asa ca nu intra in ecuatie. Nu vei conta.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *