16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

14 legende urbane care s-au dovedit 100% adevarate

 

Oamenii chiar înghit bucăți din peria de sârmă.

Când cureți grătarul cu peria fi atent ca nicio bucată de sârmă să nu rămână agățată acolo. În fiecare vară sunt numeroase cazurile în care oamenii ajung de urgenta la spital pentru că au îngurgitat sârma din perie.

 

Oamenii chiar se plâng de gustul ciudat al apei de la chiuvetă, și asta până să se descopere vreun cadavru în rezervorul de apă.

Asta s-a întâmplat la Hotelul Cecil în 2013. O femeie s-a cățărat pe acoperiș și a căzut în rezervor, unde a murit. Cum a ajuns în rezervor asta nu s-a mai explicat.

 

S-a infectat cu HIV de la o înțepătură de ac

Sunt povești false privitoare la înțepatul oamenilor pe stradă cu ace, dar una chiar s-a întâmplat. În timul unei bătăi în închisoare, unul dintre combatanți a fost înțepat cu un ac. A fost contaminat cu HIV și mai apoi a murit din cauza infectiei.

 

Brațele le-au fost smulse în timp ce trăgeau funia

S-a întâmplat în Taiwan, unde doi competitori și-au înfășurat brațele de sfoară. Adversarii au tras cu atâta putere încât brațele celor doi s-au desprins de corp și au rămas pe funie. Din fericire, medicii au reușit să le pună membrele la loc.

 

Un cadavru în carpeta

Studenți ai Universității Columbia au descoperit pe stradă un covor. L-au adus în apartament și când l-au rostogolit au găsit un cadavru, fix ca-n filme.

 

Ucis în compresorul mașinii de gunoi

Din păcate, chiar s-a întâmplat. Un copil al străzii dormea într-un container. Gunoierii au golit conținutul în autospecială, apoi au trecut la operațiunea compresare. Copilul a fost zdrobit la propriu.

 

Și-a gătit propria nevastă

Bucătarul David Viens și-a legat fedeleș soția după o ceartă. Dimineața următoare a descoperit că nevasta murise. A încercat să scape de cadavrul gătindu-l. O oală imensă a fost pusă pe foc timp de patru zile.

 

Oamenii chiar sunt tăiați în două de lifturi

Hitoshi Nikaido, chirurg în Japonia, și-a prins capul în lift, iar ușile nu s-au mai deschis. Când liftul a pornit a fost decapitat.

 

Cu cadavrul sub patul de hotel

Asta chiar s-a întâmplat, și nu o singură dată. În 2003 în Kansas City și în 1994 în Miami, pentru a numi măcar două cazuri în care turiștii au raportat un cadavru în camera de hotel.

 

Spânzurată de copac, dar și-a ales prost momentul: era Halloween

În 2005, o femeie din Delaware s-a atârnat de un copac, lângă o stație de autobuz, în tentativa reușită de a se sinucide. Și a stat acolo câteva ore bune, până când vecinii au realizat că nu reprezintă o decorațiune de Halloween.

 

Înțepenită în coș

Doctorul Jacqulyn Kotarac s-a cățărat pe acoperișul casei fostului iubit, dar când să pătrundă pe horn a rămas blocată. A fost descoperită trei zile mai târziu de menajeră, datorită fluidelor care se scurgeau din corpul în putrefacție. Așa că aveți grijă când vreți să fiți un Moș Crăciun autentic.

 

A supraviețuit complet înghețată

În căutarea unui adăpost, după un accident în Minessota, Jean Hilliard a înghețat, la propriu. A fost descoperită opt ore mai târziu, când devenise practic o statuie de gheață. Doctorii au reușit să o salveze.

 

A fost închisă în morgă din greșeală

Maria de Jesus Arroyo a fost declarată moartă în 2011 și dusă la morgă. Când lucrătorii de la pompe funebre au deschis cutia, au descoperit sacul desfăcut și urme care indicau că femeia încercase cu disperare să iasă din frigider.

 

Un cadavru folosit la filmări

În timpul filmărilor la „The Six Million Dollar Man,” echipa de producție a folosit un cadavru pe care-l considerau recuzită de platou. S-a dovedit că era un cadavru cât se poate de real.

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles