fbpx

16 pentru Liga Campionilor! Cand se trag la sorti optimile de finala!

Au mai rămas 7 meciuri până la ridicarea trofeului Liga Campionilor. Cele 16 echipe rămase au fost împărțite deja în două grupe.

Tragerea la sorți a optimilor de finală din Liga Campionilor va fi live pe site-ul uefa.com, luni, de la ora 13:00. Câștigătoarele de grupă au fost repartizate în prima urnă, ele sunt: Barcelona, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Juventus Torino, Manchester City, Paris Saint Germain, Porto și Real Madrid. Echipelecalificate de pe pozițiile secunde în grupă sunt Ajax, Ateltico Madrid, Liverpool, Manchester United, Roma, Schalke, Tottenham Hotspur, Olympique Lyon. (citeste si  Romania – Rusia în semifinale! Dublu succes pentru tricolore!)

Câștigătoarele grupelor vor întâlni formațiile clasate pe locul 2. Nu se pot întâlni echipe din aceeași țară sau care au făcut parte din aceeași grupă. Formațiile care și-au câștigat grupele au și un alt avantaj: vor juca manșa retur din optimi pe teren propriu. Partidele tur vor avea loc pe 12/13 și 19/20 februarie. Returul este programat pe 5/6 și 12/13 martie.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0