26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

2 milioane de euro pentru transferul lui Cordea!

Finanțatorul de la FCSB a dat din nou din casă!

În ciuda rezultatelor din actualul sezon, Gigi Becali a dezvăluit că a primit oferte pentru doi fotbaliști de la FCSB. Este vorba despre Andrei Cordea, unul dintre cei mai în formă jucători din stagiunea curentă, dar și despre Malcom Edjouma.

„Am avut o ofertă pentru Cordea, două milioane, ‘pleacă, mă, de aici că mă supăr pe tine’. Am avut și pe Edjouma ofertă. Tot ce este bani, vând. Vând, vând, vând, cumpăr, vând, cumpăr, vând, cumpăr”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Cordea s-a remarcat în multe rânduri, inclusiv la Londra, izbutind să marcheze golul prin care FCSB a deschis scorul pe terenul lui West Ham. În cele din urmă, gruparea din Premier League s-a impus cu 3-1.

Vrea bani pe Coman!

FCSB se află într-un moment foarte bun, iar bucureștenii sunt pe 6 în Liga 1, ultimul loc care asigură prezența în play-off. Rezultatele pozitive l-au făcut pe Gigi Becali să fie mai relaxat, însă afaceristul a dezvăluit cine va fi singurul fotbalist pentru care va interveni să joace mai mult la echipă, în cazul în care roș-albaștrii vor intra din nou în „criză”.

„Ați văzut că pe Coman l-a băgat 5 minute, nu mă bag. Dar dacă echipa nu are rezultate, o să-i zic ‘Băi, eu am nevoie de Coman, să iau bani pe el’. Dar acum l-a băgat 5 minute că a avut rezultate”, a spus Becali, la Fotbal Club.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles