16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

2000 de gorjeni merg la mitingul PSD!

Au mai rămas două zile! Liderii PSD pun la punct ultimele detalii pentru marele protest stabilit de conducerea partidului. 300.000 de oameni din toată țara ar urma să fie duși în Bucureşti!

Mitingul PSD din 9 iunie este cu siguranță evenimentul sfârșitului de săptămână. Poate numai dacă este găsită Elodia print-o minune, numai așa lumea nu s-ar mai duce cu gândul spre această mare adunare ce urmează a fi organizată în Capitală. Români din toate colțurile țării și-au anunțat prezența, chiar dacă poate mulți dintre ei nu știu exact cu ce scop merg la București. Să fie oare o demonstrație de forță? Asta rămâne de văzut, dar cert este că pe zi ce trece, cifrele încep să apară și nu sunt tocmai unele pe care putem să le trecem cu vederea.

PSD Gorj va participa la mitingul de la București, din 9 iunie, cu două mii de persoane. Chiar purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Bordușanu, a făcut acest anunț. Miercuri a fost un comitet executiv în care s-a stabili câți membri merg din fiecare localitate în parte și cu ce mijloace de transport se vor deplasa în Capitală. Bordușanu a precizat că acest număr de participanți nu a fost impus de centru, ci asumat de organizație, prin președintele Florin Cârciumaru. Nimeni nu poate fi sigur de un număr exact, dar cert este că o să se vadă sâmbătă.

Fiecare vine cu ce poate. Cam așa s-ar rezuma afirmațiile publice făcute de liderii PSD, referitoare la transportul manifestanților. Sunt puse la dispoziție autocare, microbuze, poate chiar și trenuri. Autoturismele vor avea parcarea asigurată. Conducerea Parlamentului poate face acest lucru posibil. Pot fi puse la dispoziție chiar parcările din curtea Casei Poporului. Opoziția a criticat acest lucru pentru că, în mod normal, acele locuri sunt folosite de parlamentari și invitații lor, dar doar în zilele cu activitate în Legislativ.

A, să nu uităm că fiecare persoană a fost rugată să se prezinte în alb, nu de alta, dar este cald. Pancartele și tricolorul sunt și ele printre elementele solicitate celor ce urmează să protesteze împotriva abuzurilor din justiție.

Sursă foto: libertatea.ro

Citește și: Ce război al argumentelor! PNL se tiră de la ședință! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles