fbpx

VIDEO: 25 de oameni, găsiți pe moarte în remorca unui român!

Românul a plâns când a auzit ce pedeapsă cer procurorii.

Liviu, un bărbat de 40 de ani, a lăsat fără oxigen, în semiremorca frigorifică, în drum spre Anglia 25 de oameni printre care 6 erau minori. A plâns când a auzit ce pedeapsă cer procurorii. El riscă să stea mulți ani la închisoare după ce oamenii au fost scoși din remorcă aproape morți.

Pe un feribot care a plecat din Vlaardingen, 25 de oameni au avut viața în mâna destinului, în noiembrie 2019. Închiși de 10 ore într-o semiremorcă frigorifică, oamenii au rămas fără oxigen și au început să urle, să bată în pereți și să strige după ajutor. Feribotul s-a întors în Olanda și acolo polițiștii și salvatorii chemați de urgență au deschis ușile. Imaginile surprinse atunci au fost arătate luni la tribunal, unde e judecat șoferul român, Liviu S. în vârstă de 40 de ani.

Printre hălci de carne înghețate, oamenii urlă, bat în pereții semiremorcii cu disperare, cer ajutor. Unii sunt inconștienți, întinși pe burtă pe podea, alții stau chirciți cu capul pe genunchi, câțiva se prăbușesc când sunt deschise ușile. Imaginile îți ridică părul văzând cât de aproape erau de moarte cei 25 de migranți, irakieni și kuweitieni, între care șase minori. 

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL DESCOPERIRII MIGRANȚILOR

Anchetatorii au stabilit și cum au scăpat totuși cu viață cei 25 de oameni. Unul dintre ei, Omar, a urcat în camion cu o bară de fier la el. Cu ea a făcut o gaură în peretele semiremorcii, au respirat cu rândul acolo, scrie observatornews.ro. Românul neagă că ar fi știut de existența celor 25 de oameni și spune că el doar transporta carne din Germania în Anglia. Susține că nu a deschis ușile după ce au fost sigilate la abatorul din Sogel, unde a fost încărcată marfa.

Românul a plâns la tribunal și susține că are o familie lovită de nenorociri: fiica lui suferă de pneumonie, fiul lui are probleme cu vederea, iar de 8 luni de când e în închisoare a aflat că soacra lui are cancer.Liviu susține că e complt nevinovat și compania de prelucare a cărnii încearcă să-l învinovățească. Avocatul lui spune că niciunul dintre cei 25 de migranți nu l-a recunoscut atunci când le-a fost arătată fotografia lui.Procurorii au cerut o condamnare de 10 ani de închisoare pentru Liviu. Instanța a decis că va da sentința peste două săptămâni.

În 3 minute poți să vezi și: Vestea pe care mulți elevi nu o așteptau: cum reîncepe școala!

Becali nu iartă: „Rotaru nu e nici la unghia mea mică”

Dinamo, în mâinile a trei foști antrenori ai Craiovei!

FCSB dă lovitura și transferă încă un fotbalist!

VIDEO! S-a dus cu cuțitul peste un tânăr: “Mi-ai bătut copilul la Craiova”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
VIDEO: 25 de oameni, găsiți pe moarte în remorca unui român!
Article Name
VIDEO: 25 de oameni, găsiți pe moarte în remorca unui român!
Description
Românul a plâns când a auzit ce pedeapsă cer procurorii.
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0