27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

2,5 milioane de euro pentru transferul lui Philip Otele!

CFR Cluj nu îl mai poate păstra pe Philip Otele, dar îl vinde pentru o sumă ce poate ajuta bugetul clubului!

Philip Otele este golgheterul echipei din Gruia, cu 9 goluri în 26 de apariții, și are în cont și 6 pase decisive. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost o adevărată afacere pentru CFR Cluj. Ardelenii l-au adus gratis de la UTA Arad. El s-a adaptat foarte bine și a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Acum, Varga e gata să îl vândă pentru o sumă importantă.

2,5 milioane de euro pentru transferul lui Philip Otele!

Impresarul Bogdan Apostu a avut o contribuție destul de mare la transferul lui Philip Otele, la UTA Arad. Acum, agentul consideră că CFR Cluj îl poate vine, în vară, pe atacant, pentru o sumă de minim 2,5 milioane de euro. Banii ar putea fi chiar mai mulți, dacă jucătorul va continua să marcheze și să aibă evoluții bune.

Suma de transfer depinde de randamentul lui până la finalul sezonului. Dar cred că suma corectă este 2,5-3 milioane de euro, plus procente. CFR îl va lăsa să plece dacă primeşte sumele astea. Băiatul a demonstrat că are valoare. A venit de nicăieri şi s-a impus la UTA, apoi la CFR. E meritul lui”. a spus Bogdan Apostu pentru GSP.

Adi Mutu încă are șanse la titlu

Adi Mutu s-a întors la CFR Cluj cu gândul la titlu. Ardelenii nu sunt favoriți. FCSB are un avans destul de mare, în timp ce Rapid pare o echipă mult mai solidă față de cea din mandatul „Briliantului”. Din spate poate oricând să vină tare și CS Universitatea Craiova. Astfel, trupa din Gruia riscă să rateze și cupele europene, iar patronul echipei o să se vadă nevoit să vândă jucătorii importanți.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles