12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

3 tricolori, remarcați de Gică Craioveanu după România – Columbia 2-3: „Jos pălăria!”

Gică Craioveanu e optimist în perspectiva Campionatului European, după ce a văzut meciul România – Columbia!

Gică Craioveanu a privit cu mare interes meciul România – Columbia, încheiat cu scorul 2-3. Acesta a ținut să scoată în evidență evoluțiile bune pe care le-au avut trei tricolori. Este vorba despre Olimpiu Moruțan, Andrei Rațiu și Denis Drăguș. „Grande” a apreciat evoluția românilor, în fața unei reprezentative cu o valoare mult mai mare, mai ales pe hârtie. El crede că elevii lui Edi Iordănescu vor face o figură frumoasă la EURO.

3 tricolori, remarcați de Gică Craioveanu după România – Columbia 2-3

„Columbienii au o viteză foarte bună, uluitoare. O tranziție extraordinară. Singurul care își permite să meargă pe teren e James Rodriguez. În rest, toți aleargă și sunt foarte agresivi. Am pierdut foarte ușor mingea în multe momente și au venit peste noi. Am fost impreciși la construcția din apărare, nici Stanciu n-a prins o zi bună, a pierdut multe mingi. Nu a fost în meci. Moruțan mi-a plăcut, se vede că e un jucător bun. Alibec putea să profite mai mult de acele ocazii.

Eu zic că în mare parte asta va fi echipa. Drăguș mi-a plăcut, are calități foarte bune. E clar că Rațiu este un factor pozitiv. Dar copilul ăla, Luis Diaz, joaca la Liverpool. O echipă foarte bună Columbia. Dar și noi, până la urmă, am obținut un rezultat acceptabil. Pe final, am lăsat o impresie bună. Au fost mulți români care au plecat fericiți de la stadion. E bine că nu ne-au dat cu terenul în cap. Una e 0-3 și alta e 2-3. (…) Jos pălăria, băieții au fost foarte motivați. Nu avem de ce să ne fie frică la EURO”, a declarat Gică Craioveanu, conform DigiSport.

Misiune grea la EURO

Ucraina și Belgia sunt echipele cu care România va avea meciuri extrem de grele, la EURO. Slovacia poate fi reprezentativa pe care tricolorii ar putea să spere că o pot învinge. Totuși, Edi Iordănescu e un tactician bun și ar putea să scoată chiar 5 puncte în cele trei partide de la turneul final. Un astfel de scenariu ar duce la calificarea în fazele superioare.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles