fbpx

3.000 de olteni la meciurile Craiovei din luna iulie!

Alb-albaștrii se pot lupta la titlu cu suporteri în tribune! Burleanu: „Ne dorim să mergem la Craiova

Liga 1 reîncepe la sfârșitul aceste săptămâni, dar fără spectatori în tribune. Federația a venit cu o propunere ce le-ar permite echipelor din România să fie susținute de suporteri începând cu luna iulie. Astfel, federalii vor să pună în mișcare un scenariu în care 10% din capacitatea stadionului să fie deschisă pentru fani. În acest caz, pe „Ion Oblemenco” ar avea loc aproximativ 3.000 de oameni.

„S-a discutat aspectul legat de spectatori. A rămas ca în următoarele două săptămâni să evaluăm situaţia şi, în funcţie de ce se va întâmpla, e posibil ca în luna iulie să existe şi această posibilitate. FRF a venit cu o propunere interesată. 10% din capacitatea stadionului să fie cu spectatorii, care pot avea acces la meciuri.Există doctori care sunt acolo, epidemiologi, care vor avea un punct de vedere. Dacă te raportezi la Arena Naţională, ai totuşi 5000 de fani, e un număr rezonabil, ba chiar trebuie să vedem dacă există posibilitate din partea cluburilor de a controla accesul tutror acestor fani. Vedem ce se întâmplă şi cu numărul de cazuri”, a declarat Justin Ştefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ionuţ Stroe a susţinut marţi, înainte de anunţul făcut de Justin Ştefan, că se lucrează la diverse scenarii pentru ca meciurile să nu se mai joace fără spectatori: „Aceasta e o idee pe care o putem pune în aplicare în funcţie de evoluţia pandemiei. În faza incipientă, meciurile de fotbal sunt fără spectatori. Ne putem gândi la acest lucru (n.r. meciuri cu spectatori), lucrăm la scenarii după care am putea permite şi prezenţa spectatorilor pe stadioane. Dar în faza iniţială mai puţin. Scenariile la care lucrăm ţin cont de o anumită proporţionalitate între capacitatea stadionului şi anumite reguli de distanţarea socială. Nu vrem să impunem cifre exacte cum s-a făcut în alte domenii. Deocamdată, numărul cazurilor se menţine la un anume nivel, sunt ţări care au ajuns la cota zero. Noi, din păcate, încă avem constant acest număr şi aţi văzut din declaraţiile preşedintelui că există anumite îngrijorări. Decizia va fi luată cu Ministerul Sănătăţii, de altfel ne aflăm la ei pentru a discuta acest moment”, a declarat Ionuţ Stroe.

PReședintele Federației, Răzvan Burleanu, a vorbit despre finala Cupei României, programată pentru 22 iulie, la Craiova!

Depinde de accesul suporterilor pe stadion. Dacă ni se va permite să avem oameni la meci, atunci ne dorim să mergem la Craiova.  Apoi, colegii din Comisia Medicală au lucrat pe un protocol care trebuie respectat. Nu susținem ca 500 de spectatori să fie pe stadion, vrem 10% din capacitatea stadioanelor, în baza unui protocol foarte bine stabilit. LA fiecare loc ocupat, vei avea 12 locuri lăsate libere. Biletul nu va fi cumpărat de la stadion, ci printr-un sistem electronic și va fi printat acasă. Noi oferim sprijinul, iar prioritatea noastră e asigurarea celor mai bune condiții! Nu vrem ca 500 de fani să fie la un loc. Și partea de mâncare și de băuturi de pe stadion e foarte bine reglementată”, a spus și Răzvan Burleanu, potrivit sport.ro.

În 3 minute poți să vezi și: Vârfurile lui Hagi și Bergodi i-au luat ochii lui Adi Mutu!

Trică antrenează FCU Craiova după modelul lui Victor Pițurcă!

VIDEO: Un fost patron la Universității Craiova, aproape să-l transfere pe Giani Kiriță în Bănie!

Mihai Rotaru, zguduit de o glorie a Craiovei Maxima: „Îi place să se bage peste tot. Poate își ia licența PRO”

Liberalii caută voturi în peluza lui Mititelu! (VIDEO)

 Victorie obținută pe barba lui Bărbuț: „Să o înregistrezi la OSIM”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0