3minute, încă un record de audiență!

Ascensiune spectaculoasă pe segmentul de utilizatori: locul doi pe piața locală!

 

3minute.net devine unul dintre cele mai citite ziare online din Craiova. Nu doar pe facebook, dar și pe site audiența noastră a cunoscut o explozie fantastică. Potrivit cifrelor, suntem locul 2 în media online din Bănie.

 

Drama din localitatea Unirea, unde o mamă angajată la Protecția Copilului și-a ucis propriul copil, transferurile pe bandă ce le pregătește Universitatea Craiova ori ultimele informații despre drumul ce ar trebui să ne lege de restul țării au fost știri cu mare atractivitate în rândul publicului nostru.

Drept urmare, 13.658 utilizatori unici au trecut pragul pe 3minute, adunând 18.749 de sesiuni. Aceste cifre, pe care le-am înregistrat marți, 24 iulie ne clasează pe locul 2 în presa din Craiova, după Gazeta de Sud și cu mult înaintea celor de la Craiova Forum, care au avut puțin peste 3.000 de vizite.

 

Creșterea spectaculoasă a site-ului își are originea și în explozia pe care a cunoscut-o pagina de facebook. În ultima lună avem 5,3 milioane impact al postărilor, 1,6 milioane – interacțiuni și peste 5,7 mii aprecieri noi pe pagină.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *