fbpx

Primăria din Murgași, aproape de insolvență! Datorii de 400.000 de euro!

Primăria Murgași din județul Dolj este nevoită să plătească o datorie de 400.000 de euro, chiar din bugetul local. Toate acestea din cauza unui credit făcut de o fostă angajată în 2008!

Instituția din Murgași are un buget anul în valoare de 2 milioane de lei, mai exact cât este valoarea creditului, iar din această primărie nu va mai avea bani nici de salarii, dar nici de investiții. Cel mai probabil o să intre în insolvență, așa cum spune și edilul localității.

Potrivit adevarul.ro, în 2008, fiica primarului de la acea vreme din comuna doljeană Murgași a obișnuit în anul un credit ipotecar în valoare de 220.000 de euro pentru a cumpăra un teren în Pitești. Cum nu a plătit nici măcar o rată la bancă așa cum era normal, o companie de recuperare creanțe s-a îndreptat pentru recuperarea datoriei către primărie și a și câștigat în instanță procesul, iar hotărârea dată este una definitivă. Autoritățile trebuie să achite în total din bugetul local suma de 400.000 de euro. Actualul edil al localității a precizat că în momentul în care banca a cerut poprire pe salariu, fostul primar a închis ochii și nu a atacat decizia instanței și nici nu a anunțat că fiica să nu mai lucrează în instituția pe care o conducea la vremea respectivă.

„Faptul pentru care s-a ajuns aici este că nu au existat căi de apărare, a fost o pasivitate totală din partea OUAT-ului de la vremea respectivă, primarul nu s-a apărat în instanţă nu a înaintat în instanţă o adresă care să rezulte că ea nu mai era salariata primăriei de mult timp. Doar pentru că tatăl era primar? Mi-e greu să exprim motivele. Sigur se va ajunge la insolvenţă“, a spus Daniel Ţeligrădeanu, primarul comunei Murgaşi.

Citește și:VIDEO! Accident mortal, filmat LIVE pe facebook! 

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0