15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

5 tipuri de barbati care pun femeile pe fuga!

- Advertisement -

Dacă unii barbati au succes la femei, se pare că alții le pun pe fugă. Când vine vorba de o relație serioasă, bărbații ar trebui să știe că femeile nu suportă ca aceștia să fie imaturi, zgârciți, să le fugă ochii după altele, cel care se consideră superior ție sau cel posesiv.

 

Bărbatul imatur sau băiatul mamei este cel care încă locuiește cu părinții, cel care refuză să se maturizeze, cel care așteaptă după mami a lui să-i pună masa, să-i spele, să-l bage și-n pat și dacă se poate să pună și pătura peste. E greu să ai un bărbat d-asta pe cap. Va avea aceleași pretenții și de la iubita lui. Să-i pună masa, să-i spele, să-i facă patul, să-l spele și pe dinți. El va crede mereu că așa e corect, însă femeia nu suportă multe. Așa că baiețelul nostru va rămâne cu mami a lui.

 

Bărbatul zgârcit. Femeile chiar fug de acest bărbat. Nu-ți trebuie studii ca să faci diferența între bărbatul modest și cel zgârcit. Femeile n-au pretenții mari, pe bărbatul modest îl acceptă, însă pe cel zgârcit niciodată. Îl știi pe tipul ăla care spune că și-a uitat portofelul acasă, asta ca să-ți plătești singură? Sau pe cel care-ți ia banii pentru orice? Este foarte calculat cu veniturile lui, așa că nu te gândi că vor fi și ale tale. Poate datoriile o să le împărțiți, salariul în niciun caz.

 

Barbatii aia carora le fug ochii dupa una si alta. Cei infideli

Femeile nu suportă infidelitatea. Acești bărbați mai au și prostul obicei de a se lăuda cu calitățile lor. Dacă mă-ntrebi pe mine, n-au așa multe. Acceptă-l ca prieten, însă niciodată să n-ai un astfel de iubit. Caută-ți unul care să te respecte.

 

Bărbatul superior ție. O altă tipologie de barbati pe care femeile n-o suportă. Într-o relație trebuie să existe echilibru. Nimeni nu trebuie să fie superior nimănui. Nimeni nu trebuie să se simtă inferior. Cum să fii într-o relație cu cineva care se simte mai bun decât tine și decât toți cei din jurul lui? Îți spun eu că nu poți suporta așa ceva. Am întâlnit și eu unu d-asta și i-am zis Te pup, pa pa.

 

Bărbatul posesiv. Trebuie să recunoaștem. Nouă, femeilor, ne place genul de barbati puțin geloși. Dar atât. Nimic mai mult. Nu ne plac cei posesivi, cei care nu ne lasă să ieșim cu prietenii, să ne machiem sau să ne îmbrăcăm pentru că li se pare lor că se uită alții după noi. Cei care au mereu impresia că-i înșelăm. Cred că de fapt sunt nesiguri pe ei și pe ce pot ei. La concluzia asta am ajuns.

 

Dacă ești femeie, caută-ți un bărbat care să te respecte, să te pună pe tine pe primul loc, s-o lase pe mami pentru că nu se însoară cu ea. Dacă ești bărbat încearcă să nu fi ca cei de mai sus. De fapt, încearcă să nu superi femeia.

Citeste! Impreuna pana la sfarsitul lumii! Nu al lunii! 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles