27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

6 echipe sunt pe urmele lui Ianis Hagi!

Ianis Hagi are de unde alege. Campionate de top sau banii arabilor. Mijlocașul nu mai rămâne în Scoția!

Ianis Hagi (24 de ani) este pe cale să plece de la Rangers. Fotbalistul nu se mai regăsește pe Ibrox Park, iar ultima Michael Beale a decis să îl scoată din lotul pentru play-off-ul UEFA Champions League. 

Această decizie vine la scurt timp după ce fiul ”Regelui” a anunțat public că nu este de acord cu deciziile antrenorului său. Dar și că și-ar dori să evolueze mai mult. Presa din Scoția a scris despre viitorul ”Prințului” și numit șase cluburi la care acesta ar putea ajunge în această vară. 

La ce echipe ar putea ajunge Ianis Hagi

Pe lângă Celta Vigo, Galatasaray și Lecce, cei de la Football Scotland le-au trecut pe listă pe Lazio și Genk, fosta echipă a românului. În plus, scoțienii au vorbit și despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la Al Etifaq, echipa antrenată în acest moment de Steven Gerrard, tehnicianul care l-a adus Ibrox și care îl apreciază foarte mult. 

Ilie Dumitrescu l-a poreclit pe Gigi Becali: „Așa o să îi spun”

„Celta Vigo: Probabil clubul despre care s-a scris cel mai mult că îl dorește pe Ianis în această vară. Tatăl său a jucat în Spania, la Barcelona și Real Madrid, iar el a recunocut că și-ar dori să-l vadă pe fiul său în La Liga.

Galatasaray: Giganții din Turcia ar fi făcut o ofertă pentru Hagi în trecut. Dacă interesul lor s-ar reaprinde, ar putea fi o variantă care să ajungă la inima lui Ianis, având în vedere că legendarul său tată a fost erou acolo.

Al Ettifaq: Steven Gerrard este un fan al lui Hagi, el fiind cel care l-a transferat la Rangers în 2020. Gerrard a adus deja acolo jucători pe care îi cunoaște, precum Moussa Deembele, Jack Hendry sau Jordan Henderson, iar banii din Arabia Saudită ar putea fi tentanți pentru român.

Ar fi fost gata să plătească 12 milioane de lire sterline pentru fiul ”Regelui”

Lecce: Clubul din Serie A a mai fost interesat de Ianis Hagi, însă nu a făcut o ofertă. Asta nu înseamnă că nu poate apărea acum. Lecce l-a mai transferat în această vară, tot din Scoția, pe Ylber Ramadani, de la Aberdeen.

Lazio: Un alt club despre care s-a scris în trecut că îl dorește pe Ianis Hagi. La un moment dat, ar fi fost gata să plătească 12 milioane de lire sterline, după startul impresionant al românului de la Glasgow. Având în vedere că nu mai e la același nivel, Ianis e mult mai ieftin acum, iar Lazio ar putea fi tentată acum.

Genk: E fostul clubul al lui Ianis, care probabil nu și-ar fi imaginat că poate reveni acolo după trei ani pe Ibrox. Totuși, având în vedere că e la o răscruce în carieră, ar putea fi nevoit să facă un pas în spate pentru a putea face ulterior doi în față”, a scris sursa citată.

„Este foarte fericit atunci când joacă fotbal”

Antrenorul lui Rangers susține că fotbalistul nu este în cea mai bună formă. Motiv pentru care a ales să îl țină mai mult pe banca de rezerve pe internaționalul român. Beale a dezvăluit că Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers în această perioadă de transferuri, întrucât fotbalistul și agentul său au căutat echipe interesate să îl transfere.

Nu este nicio problemă cu Ianis. Ianis, așa cum a spus și el, este foarte fericit atunci când joacă fotbal. I-a lipsit fotbalul timp de un an. Vrea să joace titular în fiecare săptămână. Vom vedea până la finalul perioadei de transferuri (n.red. dacă va pleca), vom analiza această variantă. Cred că a jucat bine când a intrat în meciul din weekend.

„Nu pot să spun că este în cea mai bună formă”

A ratat un an și l-am adus înapoi la echipă sezonul trecut, când încă se recupera. În acel moment, era limpede că nu este pregătit. În timpul verii, a muncit foarte mult să fie pregătit. Nu pot să spun că este în cea mai bună formă. Cred că discuțiile cu noi au fost întotdeauna foarte sincere. Este un jucător cu care am o relație personală foarte bună.

Dorința lui este să fie titular la fiecare meci, dar niciun jucător nu are garantat acest lucru la Rangers. Concurează pe acel post cu Todd Cantwell și Sam Lammers, dar revine și Tom Lawrence.

Este vorba de ce are el nevoie după ce a stat deoparte un an după accidentarea suferită. Aceste discuții sunt despre opțiunile pe care Ianis Hagi și agentul său le-au căutat în ultima săptămână. S-au petrecut multe lucruri în culise”, a declarat Michael Beale, conform planetradio.co.uk.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles