27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

6 luni de suspendare pentru Gigi Becali!

FCSB e favorită la titlu, dar Gigi Becali a primit 6 luni de suspendare și nu se va putea bucura alături de echipă!

Gigi Becali a primit o suspendare de 6 luni și trei amenzi pe numele său, după o serie de declarații la adresa arbitrei Cristina Trandafir. Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a decis ca finanțatorul roș-albaștrilor să aibă o interdicție de 6 luni de la desfășurarea oricăror activități legate de fotbal. Nici echipa nu a scăpat. FCSB a primit, de asemenea, o sancțiune de 5.000 de lei.

Motivul pentru care Gigi Becali a primit 6 luni de suspendare

Decizia legată de Becali a fost luată în cadrul ședinței din 1 aprilie și postată pe site-ul FRF. Finanțatorul de la FCSB a fost reclamat de secretarul general FRF Radu Vișan, la scurt timp după meciul FCSB – FC Botoșani, scor 3-2, unde Cristina Trandafir a fost în camera VAR. 

Articolul 52, cel în urma căruia Gigi Becali a fost suspendat, se referă la „comportare jignitoare, calomnioasă și declarații care afectează imaginea fotbalului”. El i-a adresat cuvinte jignitoare arbitrei VAR, în urma unei decizii luate de aceasta.

Ce a zis Gigi Becali

Băi, ce înseamnă roşu? Înseamnă mingea în control. Unde a fost mingea în control? Pentru că era la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea. Cum a avut control?

Când e vorba de Becali, nimeni nu mai are rafinament de inteligență de arbitraj, nici măcar Avram, care e băiat deștept. Dar când e vorba de mine, nici el nu mai e cum trebuie. El, săracul arbitru, a arbitrat bine. Dar vine o femeie şi spune roşu. Păi, dacă pui o femeie…

Băi, eşti nebun la cap? Ati înnebunit cu toţii? Lasă, mă, femeile la femei, bărbații la bărbați. Asta e lupta la jocuri. Lupta la bărbați o arbitrează bărbații, băi, nebunilor. Ați înnebunit cu toţii?!

A făcut Dumnezeu dreptate, ea nu-și dă seama că trebuie să intervină peste bărbat.”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles