32.3 C
Craiova
duminică, iunie 23, 2024

6 trucuri pentru a slăbi. Pe ultima nu cred că o vei face

  1. Alege întotdeauna porția cea mai mica

Chiar dacă ai ajuns la Mc Donalds, comandă porția cea mai mica (mini-hamburger, o singură felie de pizza, salată). Potrivit studiilor recente, majoritatea dintre noi avem obiceiul să terminăm tot din farfurie, chiar dacă suntem sătui până în gât.

 

  1. Fi optimist! Gândirea pozitivă contează

 

Ideea este să fii focusat pe gânduri pozitive. Repetă-ți scopurile, totodeauna într-un stil pozitiv. „Am dat jos o jumătate de kilogram! Este perfect“, „Încet, dar sigur“, „De data asta trec peste desert“. Gândurile optimiste te vor ajuta să îți atingi scopul.

 

  1. E mai bine să mănânci singur

 

Când te apuci de dietă ai vrea ca familia și prietenii să te susțină. Nu și la masa. Pentru că e demonstrate științific că atunci când mănânci în grup mânânci mai mult. Din simplul motiv că petreci mai mult timp la masa și, implicat în discuții, nu mai ai cum să controlezi ceea ce bagi în gură.

 

  1. Dacă ești înfometată, miroase banana

Poate părea puțin excentric sau, dacă mintea ți-o ia razna, chiar erotic, dar s-a demonstrate că mirosul fructelor, cum ar fi banana, mere, păcălește creierul și dă senzația că ai mâncat deja. Chiar s-a făcut un studiu pe vreo 3.000 de voluntari, iar rezultatul a arătat că mirosirea fructelor scade apetitul.

 

  1. De acum înainte albastru este culoarea ta favorite

 

Un studiu recent a arătat că această culoare scade apetitul. Așa că fă niște schimbări: față de masă albastră, farfurii albastre, șervețele la fel.

 

  1. Mănâncă în fața unei oglinzi

 

Știm că ți se pare ridicol, dar studiile susțin că mâncând în fața oglinzii reduci cu o treime porția.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles