16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Ați dat degeaba 55 de milioane pe stadion, dacă nu aveți 75.000 de euro pentru Irina din Cuza!

Hai să ne mobilizăm puțin! De la cel mai mic la cel mai mare să o ajutăm pe Irina din Cuza!

 

Despre Irina v-am scris acum câteva minute AICI! Povestea ei, în rezumat, sună așa: pentru a fi bine fata are nevoie de un tratament care nu se poate face în România, ci în Franța. Costul inițial se ridică la 75.000 euro. (în paranteză fie spus este peste puterea noastră de înțelegere de ce astfel de cazuri nu se pot rezolva fără costuri, dar asta e altă problemă).

 

Am fost impresionați de colegii ei, din Elena Cuza, care au luat la rând, școală cu școală, liceu cu liceu, ori colegiu cu colegiu – cum le-ați redenumit. Pentru o colectă – pentru a strânge banii, pentru ca Irina din Cuza, colega lor, să fie bine. Au strâns cu 5 lei, 10 lei poate și mai bine, a dat fiecare după posibilități. Habar nu avem cât s-a strâns până acum.

 

O vrem pe Irina din Cuza pe stadionul de 55 de milioane. E nevoie de 75 de mii de euro!

 

De aici, începem să ne milogim. Și întindem mâna, alăturându-ne colegilor Irinei, la Guvernul României, la Ministerul Sănătății – incapabil să o ajute în țară, că doar toți contribuim ca boii la CAS. Deci, băieți, ajutați-o pe Irina! Găsiți fonduri pentru a fi transferată în Franța, unde poate fi salvată! (domnului Florian Bodog nu-i cerem nimic, el are alte preocupări și probleme).

 

La primarul Mihail Genoiu: Irina e cetățean al Craiovei. Are 17 ani, încă nu are drept de vot, dar chiar dacă pe toți asta vă interesează – votul, hai să o ajutăm să ajungă să și-l exercite. La Olguța Vasilescu facem lobby, că-i sus în guvern: ajut-o pe Irina! La clubul Universitatea Craiova, beneficiarul stadionului de 55 de milioane de euro: hai să contribuim pentru ca olteanca noastră Irina să înalțe fularul alb-albastru pe stadion!

 

Rezumăm iar: colegii Irinei sunt fantastici, la fel ca și ea! Au alergat azi din liceu în liceu. Hai să le dăm o mână reală de ajutor, că nu-i de joacă. Primarule, miniștrilor, investitorilor din Craiova, mișcați-vă!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles