27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

800.000 de euro pentru transferul lui Racovițan la Craiova!

Încă o afacere între FC Botoșani și CS Universitatea. Rotaru a anunțat că vrea un fundaș central!

Mihai Rotaru a spus clar că Reghecampf are nevoie de încă un fundaș central, ținând cont de faptul că Valerică Găman este accidentat. Între timp, Bălașa a fost și el tras pe dreapta de antrenor și se vede nevoit să își caute echipă în următoare perioadă.

Nu vrem să aducem jucători în funcție de momentul în care ne aflăm. Noi aducem pentru a întări echipă. Ne uitam după jucători și dacă eram pe primul loc. Vrem să acoperim două-trei posturi. Vrem să progresăm, să fim mai buni, strategia noastră nu s-a schimbat pentru că suntem pe locul cinci. Căutăm un fundaș central, un jucător care să acopere linia din față, în special benzile, și, eventual, un mijlocaș defensiv. Dar important este un fundaș central, pentru că Găman este accidentat”, a spus Mihai Rotaru, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Craiova are mai multe variante de transfer pentru poziția de apărător central Kevin Boli nu mai este dorit în Turcia și poate ajunge în Bănie liber de contract, dar acesta încă suferă în urma unei accidentări, iar Reghe vrea un fotbalist gata de joc. Totodată, Celea a declarat că vrea să joace la CS Universitatea, dar încă este sub contract cu Chindia Târgoviște. Totuși, Rotaru poate face o mutare de viitor și să transfere un tânăr de la FC Botoșani.

Potrivit DigiSport, Craiova are prima șansă să îl transfere pe Racovițan de la FC Botoșani, pentru care Iftime cere aproximativ 800.000 de euro.

foto: Telekom Sport

Revoltă totală la Peluză împotriva lui Napoli!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles