fbpx

88 de copii se bat în cântece pentru bani. Vezi cât vor câștiga!

Pe lângă faptul că vacile dau mai mult lapte pe Beethoven, în Bănie s-a mai făcut o legătură între muzică și agronomie: un festival! În cadrul căruia, Vari, Sebat și Cheiță vor decide cine pleacă încărcat de bani.

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017, Casa de Cultură ,,Traian Demetrescu” organizează cea de-a XIII-a ediţie a Festivalulului-Concurs Naţional de Interpretare Muzicală ,,VREAU SĂ CÂNT!”, în sala ,,Aula Buia” a Facultăţii de Agronomie. Festivalul se adresează copiilor şi adolescenţilor din toată ţara şi este structurat pe două secţiuni, muzică uşoară şi muzică populară, fiecare secţiune având la rândul ei 4 categorii de vârstă: 6- 9 ani, 10-13 ani, 14-17 ani şi peste 18 ani.

Juriul Concursului este format din Renata Vari, Soprană Opera Română Craiova; Elmira Sebat, Conf. univ. dr. în cadrul Departamentului de Arte al Facultăţii de Litere; Angela Rusu-Cheiţă, prof. şcoala Terraveda şi interpret de muzică populară.

Pentru fiecare categorie de vârstă se vor acorda premii în bani: 400 de lei pentru locul I, 300 de lei pentru locul al II-lea şi 200 de lei pentru locul al III-lea. Anul acesta, datorită numărului mare de participanţi, juriul împreună cu organizatorii au decis acordarea unor menţiuni. De asemenea, toti concurenţii vor primi diplomă de participare.

Anul acesta Festivalul-Concurs Naţional de Interpretare Muzicală VREAU SĂ CÂNT se bucură de participarea a 88 de concurenţi.

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0