10.6 C
Craiova
vineri, aprilie 26, 2024

Mangia: „La Craiova transferurile nu sunt doar responsabilitatea antrenorului!”

Devis Mangia îl contrazice pe Marcel Popescu în privința șanselor pe care alb-albaștrii le au în fața lui Leipzig.

 

Dupa Craiova – Iasi 0-0, antrenorul italian s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi: „Nu am ce să reproșez jucătorilor. Însă nu se poate vorbi de criză. În opinia mea am jucat mai bine decâțt CFR. Am jucat mai bine decât Iași, dar nu am marcat. Se mai întâmplă. Însă când jucătorii evoluează bine nu am ce să le spun. Nu putem vorbi de titlu, ci trebuie să încercăm să fim din ce în ce mai buni de la un meci la altul”.

 

Despre situația creată de defecțiunea cu instalația de noctură, Mangia a spus: „Nu e obiceiul meu să caut alibiuri sau scuze. Dar problemele cu nocturna pot face obiectul unei discuții. Când pregătești partida, dar apoi ești nevoit să stai 45 de minute în vestiar, în care nu știi ce se întâmplă, apare o stare de nervozitate”. Italianul va trebui să rezolve până la următorul meci și problema jucătorului de bandă dreapta: „Nu știu ce are Dimitrov. Trebuie să vorbesc cu Doki. Îl avem indisponibil și pe Martic. Va trebui să găsim o soluție”.

 

Întrebat de șansele de avansare în Europa, Mangia a spus: „Sezonul trecut am întâlnit cel mai valoros adversar, AC Milan. Anul acesta sorții ne-au adus iar înainte cea mai bună echipă, RB Leipzig. Bine, dacă cineva îmi spune că va câștiga Hacken, atunci sunt de acord că avem 50% șanse să mergem mai departe. Dar cu Leipzig șansele sunt 80% – 20%. Le vom juca pe ale noastre”.

 

Chestionat în privința transferurilor, tehnicianul italian a precizat: „La noi, la Craiova, nu antrenorul decide. Nu are întreaga responsabilitate în privința transferurilor, ci el împreună cu clubul decid. Iar în acest moment se lucrează la găsirea celor mai bune soluții”.

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles