11.7 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Ironie către edilul-șef când s-a reaprins nocturna: primarul Generatoiu!

Așa l-a botezat jurnalistul Bogdan Berneanu pe primar atunci când arbitrul a dat drumul la joc.

 

Mai erau 13 minute. Oameni blocați în lifturi, între etaje. Alții prin vestiare, gândind tragic: pierdem cu 3-0. Și doi „specialiști” care apăsau disperați pe butoane în căutarea combinației câștigătoare. Și au găsit-o, și s-a aprins. Iar reacția lui Bogdan Berneanu a fost memorabilă: „gata, a pornit Generatoiu!”

 

Genoiu a făcut o declarație la Gds, socotind că doar cei 7-8 mii de cititori ai acesteia au dreptul să afle de ce a ajuns Craiova la 13 minute de un 0-3 cu ieșenii: „Alimentarea stadionului se face în felul următor. Există două linii de alimentare, una principală și una secundară – pentru cazul în care se întâmplă ceva cu linia principală. Cele două linii sunt introduse într-o celulă automatizată a CEZ, aflată în proprietatea și administrarea lor. În cazul în care pică linia principală, sistemul comută automat, în maximum trei secunde, pe linia secundară. În cazul în care pică cele două linii ale CEZ, există o a treia sursă din proprietatea noastră, alcătuită din patru generatoare diesel de curent, care alimentează stadionul în situații de urgență. În acest sistem de comutare între cele trei surse s-a întâmplat ceva și comutarea automată nu a funcționat. Echipele de intervenție a trebuit să comute manual între sursele de alimentare“.

 

Primarul are de gând să facă un fel de cursuri de comutare manuală cu electricienii primăriei, dar nu dă semne că ar pune presiune pe colosul CEZ să-și rezolve problema cu sistemul de comutare, cum ar fi firesc, la ce facturi încasează.

 

Citeste, sunt banii tai! Sigur te priveste:

Avem suma exactă obținută de Primăria Craiova pentru utilizarea stadionului „Ion Oblemenco”

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles