12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Băluță, despre noul lider din Bănie: „Este căpitan acum. Lumea are așteptări de la el”

Alexandru Băluță, fostul căpitan al alb-albaștrilor, a vorbit despre presiunea de pe umerii noului lider din Bănie, dar și despre situația în care se află Universitatea Craiova!

În ultimii ani, Universitatea Craiova a avut mereu un lider, un fotbalist care să tragă echipa după el. Indiferent că a fost Hristo Zlatinski, Andrei Ivan sau Alexandru Băluță, presiunea s-a simțit pentru fiecare dintre ei. Toți au rămas în inimile suporterilor olteni, dar fiecare a fost contestat atunci când nu a avut evoluții prea bune. A venit rândul lui Mitriță să poarte banderola, iar suporterii au pretenții enorme în ceea ce-l privește pe noul căpitan.

Am urmărit meciurile Craiovei. Țin legătura cu băieții. Îmi pare rău pentru acest început, dar mai sunt multe meciuri. Diferența este de 3 puncte între ei și echipele din față. Sunt sigur că vor apărea și rezultatele. Problema este că lumea nu prea are răbdare acolo. Am încredere în Mangia. Va face treaba buna acolo. Lumea o să vadă că merge treaba în continuare. Probabil că Mitriță simte și o presiune în plus. Este căpitan acum. Lumea are așteptări de la el. Când mie nu îmi ieșea, totul cădea pe capul meu. Au suferit în fața porții. Nu au dat goluri și au pierdut puncte importante, dar au timp să-și revină. Au o șansă mare cu Leipzig. Și cu Milan am arătat frumos. Nu ne-am făcut de râs. Trebuie să joace cu încredere” , a declarat Băluță la Digi Sport.

Băluță s-a adaptat în Cehia și vrea să debuteze în Liga Campionilor!

M-am obișnuit la echipă. M-am adaptat la antrenamente și la pregătirea fizică. M-am integrat repede. Băieții s-au purtat frumos cu mine. Am scăpat de botez. Am ieșit la masă și am scăpat. Mi-a fost puțin greu la început pentru că venisem după două săptămâni de pauză. Am reușit să dau și gol. Au spus că o să îmi dea din ce in ce mai multe minute. Sunt sigur că o să fiu și titular în următoarele meciuri. Este un început foarte bun. Avem trei victorii. Ne așteaptă un meci foarte important. Sper să debutez in Liga Campionilor , chiar dacă nu titular. O să intru si o să dau 100% . Am ieșit de câteva ori cu Bogdan Vătăjelu. Am băut un suc. Nivelul din Cehia este peste ce avem noi în Romania. Este o altă viteză. Jocul este mai dur. Nu te plictisești dacă te uiți la un meci din campionatul Cehiei”, a spus fostul căpitan din Bănie.

Citește și: Andrei Ivan vrea să execute FCSB-ul în Europa League! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!