11.7 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Mangia: „Sper să-l întâlnesc pe Negrila înainte de joc și să-mi transfere ceva lichid!”

Antrenorul italian al Craiovei a fost mai degrabă ironic când a fost întrebat de Nicolae Negrila, eroul din meciul cu Kaiserslautern.

 

Istoria Craiovei contează mai puțin pentru actualul staff tehnic al echipei care reprezintă orașul. La conferința de presă dinaintea duelului cu Leipzig, l-am întrebat pe italianul Devis Mangia dacă a discutat cu Nicolae Negrila, omul care a marcat pentru cea mai mare performanță din istoria fotbalului din Bănie. Mangia a spus: „Sper să-l întâlnesc înainte de joc și să-l ating, să-mi transfere ceva lichid”.

 

Negrila vrea un reload!

 

Nicolae Negrila a marcat golul calificării în semifinalele Cupei UEFA, fiind cel care a răpus pentru prima dată o echipă germană. Înaintea jocului de mâine, Negoro a spus: „Nu pot să descriu în cuvinte. 40.000 de suporteri scandau împreună Universitatea Craiova. Ne-au susținut din primul până în ultimul minut. Așa mi-aș dori și la meciul cu Leipzig”.

 

Fedele îl contrazice pe Mangia

 

La conferința de presă de la finalul meciului din Germania, Mangia explica eșecul: „Fotbalul românesc este inferior celui german. Ce doreați? Să dominăm în Germania? Aveați așteptări prea mari!”. Întrebat dacă și el simte că fotbalul românesc e inferior celui german, Fedele zice că antrenorul său nu a utlizat prea bine termenii: „Campionatul german este unul important din Europa. Dar să spui ca esti inferior nu e un cuvant corect. Dar stim toti calitatea si nivelul campionatului german”.

 

Craiova va întâlni mâine Leipzig în manșa secundă din ultimul tur preliminar al Europa League. Meciul pornește de la 3-1 pentru nemți.  

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles