4.2 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

„Informare acasă! Siguranță în lume”, proiect organizat la Craiova!

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, vicepreședinții Oana Bică și Cosmin Vasile și administratorul public al județului, Cosmin Durle au participat astăzi la evenimentul organizat la Craiova în cadrul celei de-a doua etape a campaniei „Informare acasă! Siguranță în lume!”. Evenimentul s-a bucurat și de prezența ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Elena Intotero.

Președintele CJ Dolj s-a arătat încântat de revenirea evenimentului în județul Dolj și i-a felicitat pe organizatori pentru inițiativa de informare și conștientizare. Prin acest proiect, cei care își propun să lucreze, să studieze sau să se stabilească în afara țării pot să afle care sunt oportunitățile, riscurile și situațiile pe care trebuie să le evite.

După evenimentul desfășurat în luna iunie, campania «Informare acasă! Siguranță în lume!» revine în județul Dolj, pentru cea de-a doua etapă, un bun prilej de a-i felicita încă o dată pe organizatori pentru eforturile depuse în buna derulare a acestui demers amplu și absolut necesar.
Merită întreaga apreciere complexitatea inițiativei dumneavoastră de informare și conștientizare, ce aduce în atenția celor care își propun să lucreze, să studieze sau să se stabilească în străinătate atât oportunitățile, cât și riscurile și situațiile care trebuie evitate, atât drepturile de care beneficiază, cât și responsabilitățile care le revin”, a declarat Ion Prioteasa.

Ion Prioteasa garantează că se va acționa în ceea ce privește transmiterea informațiilor către beneficiari!

De la nivelul autorităților publice locale, noi vom proceda așa cum am făcut-o și într-un alt proiect foarte valoros, lansat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale chiar aici, în această sală, și vom acționa ca vectori pentru a facilita transmiterea acestor informații către potențialii beneficiari„ a completat Președintele CJ Dolj.

Citește și: RAT Craiova se modernizează. Tramvaie noi pe liniile din Bănie

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles