12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Eliminată din Ligă, SCM Craiova vrea să-și spele din păcate la Vâlcea

Fetele de la SCM Craiova o vor avea pentru prima dată adversară pe Iulia Dumanska, portărița care prin paradele ei a adus Cupa EHF în Bănie.

 

După înfrângerea de la Koprivnica, în urma căreie și-au luat adio de la Liga Campionilor, craiovencele caută gloria pe plan intern în meciul cu SCM Rm Vâlcea. Partida din cea de-a doua rundă a Ligii Florilor e programată joi, de la ora 17:30 și va fi transmisă live de TVR 1. Bogdan Burcea a prefațat astfel jocul: “Va fi un meci dificil, un derby oltenesc.  Mergem să jucăm cel mai bun handbal, de care suntem în stare, iar dacă acest lucru ne aduce victoria, cu atât mai bine!”

 

SCM Craiova față în față cu Dumanska

 

Echipa craioveană a început cu dreptul sezonul intern, după ce a întrecut cu 30-22 formația Dunărea Brăila, antrenată de Mitică Berbece, fostul secund al lui Burcea în Bănie. Și SCM-ul din Vâlcea a avut un start bun, după 24-14 pe terenul Gloriei din Buzău. Cine bate astăzi, face maxim de puncte și se alătură formațiilor CSM București și Măgura Cisnădie în fruntea ierarhiei. La Vâlcea, fetele lui Burcea o vor avea ca adversară pe Iulia Dumanska, portărița care a adus primul titlu european în Bănie, Cupa EHF. Pricopi nu va evolua contra Craiovei, fiind accidentată.

Daca te tenteaza: Cota 2: Profit 740 lei! Miza pe egipteni și peruani!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!