14.5 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

Mitriță vorbește din nou despre titlul de golgheter!

U Craiova s-a impus categoric pe terenul Iașului! Alex Mitriță a ieșit în evidență, a înscris, a dat pasă de col și a revenit la vechiul obiectiv: titlul de golgheter!

Mitriță se gândește din nou la titlul de golgheter. Atacantul Craiovei spune că dacă echipa va marca, atunci o să se bată și la campioant.

De trei meciuri nu reușim să facem o primă repriză bună. Ne revenim mereu în repriza a doua. Suntem bucuroși că legăm victorii. Se vede că avem relații foarte bune de joc. Ne-am acomodat unii cu alții. Avem un antrenor foarte bun. Așa vin și rezultatele. Nu ne face titlul cu ochiul. Trebuie să continuăm pe aceeași linie. Dacă vom marca, ne vom bate și la campionat. Băluță era un jucător de spații. Koljic e un pivot. Mă Înțeleg bine cu el. Titlul de golgheter este un obiectiv pentru mine. Ne-a speriat Mihăilă”, a declarat Mitriță.

Mateiu, dezamăgit de jocul din prima repriză!

Marcatorul primului gol de la Iași, Alex Mateiu, s-a arătat dezamăgit de prima repriză. Mijlocașul îl așteaptă pe Mihăilă în avion.

Am înțeles la pauză că Mihăilă este ok. Cred că o să vina cu noi in avion . Am înțeles că rus i-a dat cu cotul in gat. Sigur nu a vrut. Se întâmplă. Am fost cu un om in plus, dar am făcut un joc slab în prima parte. Mister ne-a spus să avem încredere și a mers bine. Este important că plecăm acasă cu trei puncte”, a spus Mateiu.

Foto: ucv1948.ro

Citește și: Victorie lejeră! Oltenii se distrară pe teren!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles