11.7 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

10 milioane de euro băgate în Drumul Lubenitelor!

CJ Dolj a anunțat o investiție masivă în modernizarea unui drum comunal din sudul județului, care asigură legătura cu județul Olt.

10 milioane de euro pentru Drumul Lubenitelor. Sunt bani de la bugetul de stat ce vor merge în modernizarea drumului comunal 542, care leagă Dăbuleni de Amărăștii de Jos și de Sus și asigură legătura cu județul Olt. „Este o investiție a Consiliului Județean în valoare totală de aproape 10 milioane de euro, pentru care am obținut finanțare de la bugetul de stat, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală II. Lucrările de modernizare a carosabilului se vor desfășura pe o lungime de peste 27 de kilometri, fiind un demers de care vor beneficia aproape 20.000 de doljeni care locuiesc în zona traversată de această importantă arteră rutieră”, a spus Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj.

Unde ajung banii pentru Drumul Lubenitelor

Cei 10 milioane de euro merg la grupul de firme Domarcons SRL – Alpha Construct Sistem SA Mineralport SRL, care au câștigat licitația. Într-un an și jumătate lucrările ar trebui să fie gata. Craiovean, blocat in trafic si atacat cu batele de patru indivizi mascati

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles