10.6 C
Craiova
joi, martie 28, 2024

Craiova are cei mai buni jucatori din Liga 1! De ce e doar pe 3 în clasament!

Datele InStat sunt mărturia vie că formația olteană are cei mai buni jucatori din campionat. Însă U Craiova e doar pe ultima poziție de pe podium.

O analiză publicată de Fanatik.ro, la începutul lui ianuarie, bazată pe cifrele InStat releva că gruparea din Bănie are cei mai buni jucatori din întrecerea autohtonă. Alex Mitriță e primul, cu un index de 293, iar Bancu pe 2 cu 287. În top 10 se mai regăseau Kelic și Pigliacelli.

Cei mai buni jucatori, echipa pe 3

Alte date oferite de firma de statistică evidențiază că U Craiova îl are pe Kelic pe poziția a doua în ierarhia celor mai multe dueluri defensive câștigate, precum și în top 5 al celor mai buni pasatori din Liga 1, în vreme ce Cicâldău e pe primul loc în clasamentul servanților, adică al celor care au furnizat pase decisive, iar Bancu pe poziția a treia.

În privința datelor furnizate pentru echipe și nu individualitățile din ele, U Craiova are cele mai multe intrări în careul advers, 16 pe meci, și e pe locul 2 la posesie, după Viitorul Constanța. Nici în ofensivă, Craiova nu a stat deloc rău, având în echipă doi golgheteri, Mitriță cu 13 – 5 din penalti, și Koljic cu 10 – 3 din penalti. Iar în iarnă oltenii l-au achiziționat pe Andrei Cristea, care e pe patru în topul celor mai buni atacanți din Liga 1.

Tu ce crezi că i-a lipsit Craiovei, cu atâtea individualități în echipă, să fie lider al Ligii 1?

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!