12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Încă un rând de critici pentru Mitrita: „Nu se ştie ce e cu fotbalul”

Plecat în America pentru o sumă record, olteanul a fost luat în vizor în mai multe rânduri! De această dată, cuvântul a fost luat de Cornel Dinu, cel care a contribuit și el cu încă un rând de critici pentru Mitrita!

Chiar dacă a ajuns într-un campionat care rulează sume importante de bani, în care au evoluat și evoluează staruri ale fotbalului, Mitrita a fost luat la rost pentru alegerea pe care a făcut-o. Ultimul contestatar – Corenel Dinu, cel care nu poate să înțeleagă de ce s-a făcut atâta zarvă pentru momentul în care Mitriță a fost aclamat pe „Oblemenco”, la meciul cu CFR.

Cât de puţin ne trebuie ca să fim păcăliţi. Scena aceea de început, cu Mitriţă care vine şi toată lumea îl adulează şi toată lumea este cu el, ca un imperator roman care se întoarce după o victorie. El este, de fapt, după o înfrângere, pentru că Mitriţă este vândut undeva în America, unde nici acum nu se ştie ce e cu fotbalul. Lumea îl aclamă. Nu trebuie să îi aclamăm, pentru că noi ne vindem vârfurile şi asta e dureros. Şi aşa apar foarte puţine. Cum ridică unul capul, cum îl vindem şi toată lumea e încântată”, a declarat Cornel Dinu, pentru Tenekom Sport.

Nu a fost singura serie de critici pentru Mitrita. Iată cine și-a mai dat cu părere legat de transferul fostului căpitan din Bănie în USA:

Ilie Dumitrescu îl desființează pe Mitriță: „Simte și jucătorul”. Fostul stelist nu a fost singurul, pentru că italienii i-au ținut isonul: Italienii îl fac praf pe Mitriță: „Un rateu”

Foto: ucv1948.ro

Te poate interesa și: Ce poveste dramatică trăiește Mirel Radoi!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!