4.2 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Cu Rocha, Donkor și Briceag, Craiova pare un moșneag beteag!

După Universitatea Craiova – Astra Giurgiu 1-2, oltenii pornesc în play-off cu 23 de puncte, având de recuperat patru lungimi pentru a prinde liderul CFR Cluj.

Universitatea Craiova – Astra Giurgiu        1-2

Au marcat: Koljic 49, Donkor 87 (aut) / Llullaku 76

Universitatea: Pigliacelli – Martic, Kelic (46 Donkor), T. Ferreira, Briceag – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț, Rocha (82 Drăghici), Cristea (65 Mihăilă) – Koljic. Antrenor: Devis Mangia

Astra: Lazar – Belu, Bejan, Cestor, Radunovic – Butean, Romario, Mrzijak, Begue (64 Gheorghe) – Hambo (54 Zoua), Llullaku. Antrenor: Costel Enache

Arbitri: Iulian Călin, Octavian Șovre, Radu Ghinguleac

Craiova trebuie să se descurce împotriva Astrei fără căpitanul Nicușor Bancu. Absențele lui Fortes și Meza Colli contează mai puțin, dat fiind că nu sunt oameni de bază. Cu suporterii alături, alb-albaștrii încep peste adversar, însă Rocha reia penibil din centrul careului. Treptat, controlul jocului e preluat de vizitatori. Și, după ce Cicâldău pierde o minge la centru, giurgiuvenii declanșează contra-atacul, finalizat de Hambo cu șut în Pigliacelli. Cu câteva minute înainte de final, „capul” lui Llullaku trece centimetric pe lângă bara craiovenilor. Ultima șansă a reprizei o are Mateiu, dar Lazar respinge.

Koljic, gol degeaba în Craiova – Astra 1-2

Start perfect al părții a doua: cursă Bărbuț, Cristea dejoacă ofsaid-ul, îl țintește pe portar, mingea ajunge la Koljic care o aruncă în ațe și e 1-0. Jocul se închide brusc, e o luptă surdă care nu produce spectacol. Cu un sfert de oră înainte de final, vechiul golgheter al Ligii 1, Llullaku pune latul din careu și face 1-1. Oltenii nu reacționează în nici un fel. Din contră, vizitatorii prestează, iar Donkor trimite din 2 metri în proprie poartă, e 2-1 pentru Astra. Înfrângere acasă în ultimul meci din sezonul regulat. Așadar Craiova – Astra 1-2, un rezultat care intensifică bătălia la vârf. Astra se apropie la 2 puncte de olteni în bătălia din play-off, în vreme ce Craiova rămâne la patru lungimi în urma liderului.

Clasament play-off

1 CFR Cluj 27

2 FCSB       25

3 U Craiova 23

4 Astra       21

5 Viitorul    19

6 Sepsi        19

În 3 minute poți să citești și alte știri: Programul Universității Craiova în play-off! Cum arată clasamentul în top 6!

 Universitatea Craiova și-a aflat toți adversarii din play-off!

Un egal cu Astra e zero barat pentru olteni!

Fuego, preferatul mamelor vine în Craiova

Mangia a remarcat câțiva jucători: „Au avut o atitudine incredibilă”

Craiova ieftinește biletele doar la Peluza Nord!

Rămâne cum am stabilit: Mititelu poate juca, dar n-o să joace!

Share!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles