9.5 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Daniel Pancu: „Discut cu Mihai Rotaru”

Legenda Rapidului, Daniel Pancu, vede în Universitatea Craiova un exemplu! Rapidistul vrea să îi vadă pe alb-albaștri campioni în această ediție de campionat!

Rivalitatea dintre Craiova și Rapid a fost confirmată de Daniel Pancu, dacă mai era nevoie ca cineva să confirme. Atitudinea oltenilor față de echipele din București este cunoscută de zeci de ani.

Pancu a simțit pe pielea lui ce înseamnă să joci pe „Ion Oblemenco” și vede în Craiova un coleg de suferință, chiar dacă a menționat că alb-albaștrii au pornit din liga secundă, nu din a patra. Chiar patronul Universității, Mihai Rotaru, este un apropiat al lui Pancone, care a dezvăluit că discută de ani buni cu omul din spatele performanțelor trupei din Bănie.

Vreau să ia Craiova campionatul. Pentru tot ce au făcut ei acolo. Ar trebui sa fie un exemplu pentru Rapid. Este un model de urmat. Mai discut cu Rotaru și îmi explica exact cum gândește. Și ei au luat-o de jos, la fel ca Rapid. Bine, nu asa de jos, pentru ca au început din Liga a doua. Rivalitate între Craiova și Rapid a fost mereu. Când jucam în Bănie simțeam rivalitatea”, a spus Daniel Pancu la Digi Sport Matinal.

În 3 minute poți să citești și alte știri: Sorin Cartu e un pic blocat la 30 de m de poartă: Ca Mitriță, e greu de găsit!

Doi fotbaliști sunt aproape să părăsească trupa din Bănie!


Noul şef al clubului îl linişteşte pe Mangia: “El ia deciziile tehnice!”

 „Cineva din club a trecut peste Devis Mangia”

Bancu: „M-a lovit mingea în mână. Mă bucur că nu s-a dat penalty!”

 Exclusiv: Omul din spatele milioanelor lui Rotaru şi-a dat demisia!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles