18.4 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Pierzători pe linie: oltenii încheie în genunchi sezonul!

Autogolul lui Mihăilă duce Viitorul in Europa si scoate Universitatea Craiova în afara podiumului. Prezența europeană a juveților este la mâna călăilor de la Viitorul.

Craiova termină stagiunea conectată la aparate. Trei înfrângeri în ultimele trei meciuri au produs elevii lui Corneliu Papură. Pe Oblemenco cu rivala FCSB (0-2), incapabili să egaleze la CFR (0-1), chiar dacă ardelenii au deschis drumul spre propria poartă, iar sâmbătă a fost Craiova – Viitorul 1-2.

Craiova – Viitorul 1-2, oltenii rateaza podiumul

De altfel, eșecurile cu Viitorul au devenit obișnuință, oltenii dezvoltând un veritabil complex în fața lui Hagi în această primăvară. Este a patra înfrângere consecutivă din această primăvară: două în cupă, două în play-off. În vreo 3 jocuri scenariul a fost același: oltenii deschid scorul, constănțenii le dau cu terenul în cap după.

Așa au stat lucrurile și sâmbătă. Ivan Martic a deschis scorul în prima repriză. După pauză, Mihăilă a trimis imparabil în plasa lui Pigliacelli, bilanțul golurilor în Liga 1 fiind acum 1-1. În prelungiri, Drăguș a marcat pentru toate punctele, pe contra-atac. Între timp, Tiago Ferreira fusese eliminat pentru o talpă aplicată portarului.

Craiova – Viitorul 1-2, speranta e in constanteni!

Așadar, o nouă dezamăgire pentru suporterii alb-albaștri și în acest week-end. Craiova încheie pe locul 4 campionatul, fiind devansată pe turnantă și de Viitorul. Echipa lui Papură se agață de o ultimă șansă de a merge în preliminariile Europa League: câștigarea Cupei de Viitorul lui Hagi.  

În 3 minute poți să citești și: Scandal între Sud și Nord pe terasa lui Grande!

 Craiova își poate face echipă de top pentru Europa!

Cutremur în Oltenia: Stadion pentru FCU Craiova!

Craiova începe mutările pentru titlu!

Cele două scenarii prin care Craiova poate prinde Europa!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!