12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

„Prizoniera” lui Dragnea vrea la Cotroceni

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale.

Au fost două voturi împotrivă, cel al liderului PSD Olt Paul Stănescu şi al preşedintelui PSD Vaslui Dumitru Buzatu, scrie digi24.ro
Şi în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD cei doi social-democraţii au fost singurii care au votat contra Vioricăi Dăncilă ca prezidenţiabil al partidului.


De asemenea, Dăncilă, a afirmat, în Comitetul Executiv al formațiunii, că a fost izolată în Guvern timp de șase luni și nu a avut voie să facă nimic, sugerând că Liviu Dragnea era cel care controla tot.
„Aici putem spune orice dar dacă ieșim în afara partidului și atacăm partidul și președintele nu e ok. Ce vrei mai mult? Încercăm să ne ridicăm. Am pornit de la o situație dificilă. Ne-am omorât noi între noi cu orgoliile noastre în perioada asta. Eu sper ca pentru partid să te implici în această campanie.


Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv”, a spus Viorica Dăncilă

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!