7.9 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

19 ore de la apelul disperat al Alexandrei până la acțiunea poliției!

Atât a trecut de când copila de 15 ani a sunat la 112 până la intervenția poliției române. Potrivit surselor judiciare, organele au vrut să fie acoperite de o hârtie.

Joi, la ora 11:00, Alexandra, 15 ani, suna cu ultimele speranțe la 112. Nu o dată, de trei ori! Fata anunța că e sechestrată, dădea toate detaliile de care era capabilă. Cu toate datele furnizate de copilă, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a fost capabil să localizeze exact apelul, ci doar o arie mai largă de căutare.

Surse din cadrul anchetei, citate de Hotnews, susțin că polițiștii cunoșteau locația unde era Gheorghe Dincă încă de noaptea trecută, dar au așteptat autorizația de percheziție până dimineața. Așadar, la 12 ore distanță, s-a depistat cu exactitate locația din care a sunat copila.

Crimele de la Caracal! Polițiștii au găsit rămășițe umane!

Bărbatul, suspectat și încătușat pentru răpirea și uciderea fetelor dispărute

Iohannis a reactionat! Ce solicita presedintele!

Însă nu s-a intervenit imediat, deși legea permitea. Ci s-a așteptat până dimineața, pentru obținerea unei hârtii de la instanțele de judecată, care să acopere acțiunea poliției.

Însă, polițiștii puteau acționa și fără autorizația de perechiziție, potrivit legii. Art 150 Cod de procedură penală, permite începerea unei perchiziții fără înmânarea copiei mandatului de percheziției „dacă există suspiciunea că în spaţiul în care urmează a se efectua percheziţia se află o persoană a cărei viaţă sau integritate fizică este pusă în pericol”.

În 3 minute poți să citești și: Familie din Olt, apel disperat: Vă rugăm din inimă distribuiţi să afle cât mai multe persoane!!!

 Pesta porcină continuă să facă ravagii. 140 de localităţi sunt afectate

Cum a dispărut Isalnita de pe harta Olteniei înapoiate

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles