5.6 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Tânărul din Dioști care și-a bătut iubita, reținut după o lună!

Până să apară cazul Izabelei în presă, fata era amenințată de polițiști: „Te amendăm dacă mai suni la 112”.

Cu două zile în urmă, Izabela Biră din Dioști, 16 ani, s-a apucat să le povestescă celor de la Libertatea calvarul prin care a trecut cu fostul iubit: „Devenise gelos și mă bătea. După ce m-am despărțit de el, a început să mă amenințe că mă omoară. L-am blocat pe Facebook, nu i-am mai răspuns la mesaje, dar el continua să trimită amenințări prietenelor mele, zicându-le să mi le transmită”. Mai mult, acesta a încercat să pătrundă și în casă, atacându-I unchiul, care a povestit: „Avea un briceag și un par, era îmbrăcat în negru. A încercat să spargă ușa cu parul, dar n-a rupt decât clanța. Apoi m-a atacat pe mine cu parul. Am avut noroc, doar mi-a șters fruntea. M-a lovit însă peste spate și peste picioare”.

Care a fost reacția polițiștilor, relatată tot de victime: „Polițiștii erau supărați că am sunat de două ori. Se răsteau la mine: vrei să îți dăm amendă? De ce suni de două ori?”.

După ce informația a transpirat în presă, hop, au zis și anchetatorii să acționeze și l-au reținut pe băiatul de 22 de ani. El este „bănuit că, la data de 4 iulie a.c., respectiv 8 iulie a.c., ar fi comis infracţiunile de violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi lovire sau alte violenţe. În cazul primelor trei infracţiuni, persoană vătămată este o minoră de 16 ani, din localitate. În ceea ce priveşte plângerea prealabilă referitoare la infracţiunea de lovire sau alte violenţe, aceasta a fost depusă, în cursul zilei de ieri, de către un bărbat de 50 de ani, din Dioşti”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Mai mult, au îndreptat tunurile și spre polițaii din Dioști: „La nivelul Postului de Poliţie Dioşti se află în lucru un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi ameninţare.
Plângerea a fost depusă împotriva unui tânăr de 22 de ani, din aceeaşi localitate, care la data de 4 iulie a.c. ar fi pătruns în locuinţa celei în cauză şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă.
Având în vedere faptul că au fost semnalate şi alte aspecte referitoare la conduita poliţiştilor care au intervenit la eveniment, în cauză, conducerea inspectoratului a dispus deplasarea la Postul de Poliţie Dioşti a şefului de secţie şi a unei echipe de control, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, care va verifica toate aspectele sesizate.
Urmează ca, în funcţie de rezultatul verificărilor, să fie dispuse măsurile legale.
De asemenea, precizăm faptul că, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au fost realizate în mod constant instruiri cu privire la modul de intervenţie la evenimente.
Comportamente precum cele prezentate nu sunt tolerate la nivelul instituţiei noastre, urmând a fi dispuse măsuri drastice, în situaţia în care acestea se adeveresc”
, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

În 3 minute poți să citești și: Anchetatorii sparg gropile betonate! ”Miroase a cadavru. E ca într-o morgă!”

 Gheorghe Dincă: „Hai că v-am plimbat destul…”

Actualul șef al Poliției Caracal, mai slab pregătit decât Mirea

Nu a fost viol! Cum a ajuns fata de 14 ani plină de sânge!

VIDEO. Fetiță plină de sânge, polițiști baricadați în mașină!

Expert criminolog: „Mai sunt și alte victime!”

Alo, 112? Faceți-mi legătura la 911!

Surse din anchetă: Gheorghe Dinca ar avea 20 de victime

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles