12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Lista lui Piți: cei mai buni mijlocași care pot schimba fața Craiovei!

Unul e de 5 ori campion al Franței, altul de 3 ori în Portugalia. Găsirăm și un coleg de națională cu Koljic, dar și un prieten de-al lui Piglia.

La conferința de prezentare, Victor Pițurcă s-a arătat mulțumit de cele 3 transferuri făcute: Ivan, Mățel, Cosic, dar a spus că mai are nevoie de 1-2 mijlocași robuști. Secundul Papură i-a întins o listă de vreo 300 de jucători, Piți putând să vadă vreo 8 pe zi. Am zis să-l scutim de chin pe managerul general și să întocmim lista scurtă cu cei mai bine cotați mijlocași, care-s și liberi de contract, adică pot fi aduși rapid pe Oblemenco. Scotocirăm un pic pe net și găsirăm 6 mijlocași robuști, valoroși, liberi de contract, pe care-i punem aici pe tavă:

HATEM BEN ARFA (32 ani, 1.79 m)

Dacă s-au găsit 1.5 milioane de euro pentru repatrierea lui Andrei Ivan, nu se poate oferi și un salariu decent pentru Hatem Ben Arfa? Crescut de Lyon, a evoluat și pentru Marseille și pentru PSG, adică la toți granzii din Hexagon. Dar și în Premier League, la Newcastle și Hull. E de 5 ori campion al Franței, are și vreo 3 Cupe, plus 15 selecții în naționala Cocoșului Galic. E evaluat la 6 milioane de euro. Ultima oară a jucat pentru Rennes.

FREDY GUARIN (33 ani, 1.83 m)

Boca Juniors, Saint Etienne, Porto, Inter Milano sunt doar câteva din bornele columbianului cu 58 de meciuri și 4 goluri pentru națională. Are 3 campionate, 3 cupe și 2 supercupe ale Portugaliei, un trofeu Europa League, o cupă a Chinei.  Ultima dată a prestat prin China. E evaluat la 4.5 milioane de euro.

SEKOU SANOGO (30 ani, 1.82 m)

A prestat prin Elveția în mare parte a carierei, cucerind și două titluri cu Young Boys. A fost vândut la Al-Ittihad Jeddad, fosta echipă a lui Pițurcă, cu 7 milioane de euro. Însă nu a bifat un an în tricoul galben și a fost pus pe liber. E evaluat la 4 milioane de euro.

ANDREA BERTOLACCI (28 ani, 1.79 m)

Oltenii au început să transfere de la echipele care-i bat prin Europa. L-au luat pe Uros Cosic de la AEK Atena, iar acum au nouă oportunitate: Bertolacci fost la AC Milan. Crescut de Roma, a jucat la Lecce, Genoa, Milan. Referințe se pot lua de la portarul Radu, iar Pigliacelli poate să pună o vorbă bună. Mijlocașul e evaluat la 3 milioane de euro.

LUCAS SILVA (26 ani, 1.81 m)

Iar dacă Piți vrea să facă aroganța maximă îl poate aduce pe Oblemenco pe Lucas Silva, ultima dată la Real Madrid. Brazilianul a fost cumpărat de madrileni în 2015 de la Cruzeiro cu 13 milioane de euro, dar nu s-a impus pe Bernabeu (doar 8 prezențe) și a fost dat împrumut, ba la Marseille, ba înapoi la Cruzeiro, până a rămas liber de contract. E cotat la 2 milioane de euro.

TINO-SVEN SUSIC (27 ani, 1.86 m)

Produs al lui Standard Liege, a jucat vreo 9 meciuri pentru echipele U18 și U19 Belgiei, apoi a schimbat țara, iar la seniori a evoluat pentru Bosnia Herțegovina, unde are 8 selecții. Altfel spus, colegul lui Koljic de la națională. A jucat pentru Haiduk Split, Maccabi Tel Aviv, Genk, Royal Antwerp și Venlo. E gratis, iar valoarea lui e 1.25 milioane euro.  

În 3 minute poți să vezi și: Stoenac, killer pentru fosta echipă! Trică, trei din trei!

De la #bătăliapentrupodium pe facebook la bătălia pentru titlu pe teren!

 Aberația de pe Oblemenco rezolvată odată cu venirea lui Piți!

Băluță, primul pas spre revenirea la Craiova!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!