7.9 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Într-o staţiune din România, turiştii primesc curent cu porţia

Turiștii care ajuns în stațiunea Poiana Mărului, din județul Caraș-Severin sunt nevoiți să-și scurteze sejurul deoarece primesc curent cu porţia.

Staţiunea este alimentată cu energie electrică cu ajutorul unui generator, de patru zile, ca urmare a unei avarii la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

„Avariile la reţeaua de alimentare nu sunt cauzate de fenomene meteo extreme. Generatorul a fost oprit pentru perioadele necesare alimentării cu combustibil. Teoretic, localnicii ar trebui să nu aibă curent doar câteva minute, timp în care este alimentat generatorul. Conform informaţiilor primite de la furnizorul de energie electrică, s-au întreprins deja demersuri pentru remedierea defecţiunilor. Se estimează că avaria va fi remediată până la sfârşitul zilei de 12 septembrie”, a informat ISU Caraş-Severin.

Pe de altă parte, localnicii se plâng de faptul că în ultimele zile au avut energie electrică cu porţia, doar câteva ore pe zi. În aceste condiţii, administratorul unei pensiuni din zonă a spus că turiştii şi-au scurtat sejurul, potrivit ciao.ro

Localitatea Poiana Mărului, din judeţul Caraş-Severin, are peste 400 de locuitori, iar în zonă sunt deschise mai multe pensiuni.

În 3 minute poți să vezi și: Dăncilă a dat liber la impozitarea pensiilor speciale

Un șofer român a scandalizat Ungaria! Care a fost motivul?

 Presa scrisă moare! O prestigioasă revistă de modă îşi încetează apariţia în print

Primăria orașului, dată în judecată de elevi!

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles