4.2 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Devine meserie: Încă un pedofil în mijlocul copiilor!

Un profesor din Pucioasa este acuzat de elevi că le-ar cere obsesiv sa-l pupe. 

Polițiști, preoți și profesori! Încă unul este acuzat ca a trecut pragul umanității și a profitat de inocența copiilor! Din ce în ce mai mulți pedofili au fost depistații în funcții importante.Unii polițiști, preoți sau profesori, chiar dacă datoria lor este alta, au ajuns să profite de fiecare gram de inocență al unor copii nevinovați!

Un cadru didactic din Pucioasa este acuzat de elevi că i-ar mangaia și le-ar cere obsesiv să-l sărute.Scandalul a pornit de la un elev, care i-a povestit mamei sale că într-o zi, profesorul de cultură civică s-ar fi aşezat în genunchi şi i-ar fi spus micuţului că el îl iubeşte şi că, dacă nu-i spune că îl iubeşte şi micuţul, îi dă nota 2. Un alt elev i-ar fi cerut voie la toaletă, iar profesorul i-ar fi spus că îl lasă, dar doar dacă-l pupă.

Mai mulţi părinţi şi elevi s-au plâns că are un comportament nefiresc cu băieţii. În apărarea cadrului didactic a sărit o colegă a acestuia:”Mi se pare un om super, îl ştiu pentru că este colegul meu şi la Mihai Viteazul. Este apropiat de copii, este un om de treabă. Mie nu mi-a dat niciodată de bănuit”. Profesorul de cultură civică predă în mai multe şcoli din localităţi diferite din județul Dâmboviţa.

Primarul din Pucioasa a aflat de caz și a pornit o anchetă. În paralel, potrivit Cristinei Stroe, inspector general la ISJ Dâmbovița, la Școala nr 4 Elena Donici Cantacuzino, unde s-au raportat incidentele, s-a demarat o anchetă internă, având la bază declarațiile părinților. S-a pornit o veritabilă vânătoare, verificându-se toate camerele de supraveghere care existau în incinta unității de învățământ.   

Daniela Dumbrava

Sursa pozei: adevarul.ro

În 3 minute poți să vezi și: Un tânăr și-a găsit sfârșitul la locul de muncă!

Elev bătut cu pumnii și picioarele!

Polițist craiovean acuzat de pedofilie și pornografie infantilă!

FOTO: Craioveancă moartă într-un cumplit accident!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles