7.9 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Ce s-a ales de Gianny, câștigătorul sezonului 3 „Chefi la cuțite”!

Cum arată viața lui Gianny Bănuță după ce a câștigat sezonul 3 „Chefi la Cuțite” și 30.000 de euro: „Sunt angajat între ghilimele”

Gianny Bănuță, marele câștigător al sezonului 3 din emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a reușit să obțină marele profeu si premiul de 30.000 de euro. Totodată, i-a atribuit mentorului său, Cătălin Scărlătescu, primul câștig de pe parcursul emisiunii.

În urma câștigului din 2017, viața chefului bucătar s-a schimbat total. Acesta s-a mutat in Spania, țara unde spera că îi va construi o nouă viață, iar în urmă cu ceva timp, a vorbit despre viața sa din Peninsula Iberică.

În februarie am venit în vacanţă să văd o locaţie şi sper că totul va lua amploare şi sper ca totul să meargă cum trebuie”, povestea Gianny Bănuță, la Antena Stars. „Sunt angajat între ghilimele… Suntem colaboratori, vrem să facem ceva ce nu este aici în zonă. Am stat o lună să studiez piaţa şi am rămas foarte impresionat”.

Adevăratul motiv de bucurie a fost când a devenit tată pentru prima data. Alina, soția fostului concurent a adus pe lume un băiețel sănătos, pe nume Junior. Anunțul despre nașterea copilului l-a dat chiar Gianny, care a postat o fotografie cu micuțul său.

Welcome to my world (bine ai venit în lumea mea), Junior. Love you (te iubesc)”, a fost mesajul transmis la vremea aceea de fostul concurent.

În prezent, Emisiunea „Chefi la cuțite” se află la al 7-lea sezon, iar Cătălin Scărlătescu este urmărit de ghinion. După câștigul din sezonul 3, acesta nu a mai avut parte de o asemenea bucurie, colegii săi, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, fiind mult mai norocoși și inspirați în alegerea concurenților. Cu toate că în preselecții a caștigat 7 amulete importante, acesta are cei mai puțini concurenți, mai exact 3.

Foto: spynews.ro

Text redactat de Liviana Nicolae

În 3 minute poți să vezi și: 6 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de Revelion!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles