7.3 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

VIDEO! Primul care pleacă din Bănie: „Va reunuța la o parte din salariu”

După un sejur complet ratat la Universitatea Craiova, mijlocașul își dorește să revină la prima dragoste.

3minute.net a prezentat ieri lista celor 8 jucători care vor părăsi Universitatea Craiova în această iarnă. O primă confirmare am primit live, în această seară de la Daniel Pancu, antrenorul divizionarei B Rapid.

În direct la RealitateaSportivă, Pancu a anunțat că sunt șanse mari ca Alexandru Ioniță se se întoarcă la Rapid București încă din această iarnă: ”Numărul zece, în proporție foarte mare, pentru că își dorește foarte mult, și-a dorit și în vară, Alexandru Ioniță, care în momentul de față este împrumutat la Craiova. Am avut o discuție cu el. Își dorește foarte mult să se întoarcă acasă. Își dorește foarte mult să joace la Rapid din nou. Va renunța la o parte din salariul lui și sper să ne înțelegem cu Universitatea Craiova în sensul acesta”, a spus Daniel Pancu.

Potrivit unui sondaj inițiat de 3minute.net, Alexandru Ionita a fost cel mai dorit jucător de fanii olteni. Patronul Mihai Rotaru le-a făcut pe plac suporterilor și l-a adus pe jucător sub formă de împrumut de la campioana CFR Cluj. Ionita nu a rupt gura târgului oltean, a prestart doar 215 minute în tricoul alb-albastru. Ultima dată a prins minute la meciul de la Târgoviște, încheiat nedecis 1-1.

În 3 minute poți să citești și: Încă două ocazii pentru Mititelu să arate că e continuator: În total, peste 200.000 de euro!

Pițurcă poate da lovitura și să-și betoneze atacul!

Lista neagră a lui Piturca: 8 pe picior de plecare!

Câine, câine, dar nu chiar până la moarte!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles