5.6 C
Craiova
vineri, aprilie 19, 2024

Situație fără precedent în Dolj: 25 de elevi, intoxicați! Plan Roșu activat!

S-a activat Planul Roșu în două localități din Dolj! Zeci de copii au ajuns la spital!

Elevii a două școli din Dolj au ajuns la spital intoxicați. Este vorba despre copii din Daneți și Dăbuleni. La faţa locului s-au deplasat autospeciale de victime multiple și ambulanțe, după ce Planul Roșu de intervenție a fost activat în Daneți.

Se apre că în Daneţi a fost vorba despre 16 copii, de clasa a III-a, toţi din aceeaşi clasă, ce au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul Militar, Spitalul de Pediatrie şi Spitalul Municipal. Se pare că, în momentul de față, fiecare dintre aceștia s-ar afla în afara oricărui pericol. Totul ar fi pornit de la substanţele cu care s-a făcut curăţenie în şcoală.

La Dăbuleni, 9 copii au fost transportaţi la spitalul din localitate. Se pare că dezinfectatul folosit în şcoală pentru a împiedica răspândirea varicelei le-a provocat intoxicații elevilor de clasa a IV-a de la Liceul Teoretic Constantin Brâncoveanu Dabuleni.

În luna noiembrie, anul trecut, doi copii din Timișoara, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar alți patru copii au ajuns în spital, după o amplă operațiune de dezinsecție.

Foto: Jurnalul Olteniei

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles