12.8 C
Craiova
vineri, martie 29, 2024

Vom traversa orașul Bals în 5 minute! Anunuțul vine de la Guvern

Orasul Bals e istorie. S-au alocat deja banii, se numără lunile până când va fi demarată licitația pentru începerea lucrărilor.

Dacă 1000 de oameni citesc articolul acestea, suntem convinși că 950 dintre ei au trecut prin coșmarul numit Bals. Că l-au traversat măcar o dată în peste 40 de minute, gândind soluții gen pasarele, în loc de treceri pietonale.

 

Recent instalat ministru al dezvoltării, Paul Stănescu a dat vestea: „Drumul expres Craiova – Slatina – Craiova a fost scos la licitaţie, cu centurile Slatinei şi Balşului. Bani sunt alocaţi, drumul acesta se va face pe fonduri europene. În momentul în care cineva va câştiga licitaţie, va începe. Eu sunt optimist că vor începe lucrările în primăvară sau poate în vară”.

 

Centura ocolitoare din Bals să aibă 5 benzi!

 

Nici nu știm ce ar trebui să entuziasmeze mai întâi: faptul că se face drum expres, cerința Ford de când s-a instalat în oraș, sau că nu vom mai vedea vreodată blocurile ălea gri din celebrul Balș. Așadar, totul depinde de modul în care va decurge licitația, dacă putem transpune în fapte vorbele politicianului.

 

Și dacă tot se va construi centură care să ocolească Balșul, măcar să o proiecteze cu 4-5 benzi, în memoria nervilor șoferilor pierduți la cozile interminabile din acest oraș. Și ne mai permitem o propunere: proiectul drumului expres să înceapă cu centura ocolitoare a Balșului.

Te-ar mai putea interesa si Teren contra locuri de muncă. Primarul din Severin a făcut anunțul

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Accesează-ne și aici!

Latest Articles

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Atentie Ads Block!!!

Va rugam dezactivati Ads Block, pentru a vioziona reclamele noastre de pe site. Va multumim de intelegere!