13.1 C
Craiova
joi, aprilie 18, 2024

Patru cai frumoși! Cât a plătit Primăria pentru a inaugura stadionul din Craiova!

Înainte de evenimentul de vineri, de la stadionul din Craiova, municipalitatea anunțase că e dispusă să scoată din buzunar, din banii craiovenilor, 250.000 euro.

 

La începutul lunii, Primăria a urcat pe SEAP un anunț pentru procedura de inaugurare pentru stadionul din Craiova. Autoritățile cereau: „intonarea imnului de către un artist de notorietate. De exemplu Andra, Delia, Inna, prezentarea de motive 3D pe tema istoricului stadionului, din istoria echipei, MC cu experiență” etc. Era dispusă să plătească aproximativ 250.000 euro pentru cele două ore de show profesionist.

 

Jocuri de lumini. Pe teren au pătruns juniori ai clubului craiovean care au fâlfâit niște stegulețe. O balerină s-a învârtit în cercul de la centrul terenului. A intrat o fanfară militară. A ieșit. Ciri Mayer a cântat imnul. Au apărut patru cai frumoși cu călăreți care au fâlfâit steaguri. (fâlfâiala asta de steaguri a fost laitmotivul serii). Foc de artificii. Andrei Păunescu a cântat imnul și niște cântece patriotice despre Ardeal, Moldova și Țara Românească. Toată lumea calcula și nu ieșeau de nicio culoare cei 250.000 de euro.

 

Stadionul din Craiova, inaugurat pe repede înainte

 

Să fi cerut Andrei Păunescu o sumă cu patru zerouri? MC-ul? Balerina? Juniorii, călăreții… Ei bine, mai intrarăm o dată pe SEAP și aflarăm că licitația organizată de primărie pentru spectacolul de pe stadionul din Craiova a fost anulată. Așadar niciun leu din banii craiovenilor nu s-a cheltuit vineri seară.

 

De organizarea evenimentului s-a ocupat exclusiv clubul titular al stadionului. Mai ales că o invitase deja pe Slavia Praga și dădea rău de tot o nouă amânare. Astfel, evenimentul s-a desfășurat pe foarte repede înainte. Cu bifarea unor momente anunțate de Primărie.  Stadionul din Craiova a costat peste 55 de milioane de euro.

Dezbatem impreuna pe Facebook

Te mai poate interesa: Universitatea – Slavia, un simplu pretext! Ce se ascunde in spatele meciului!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles